11 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Džulija Roberts svoju ljubav prema Džordžu Kluniju nosi na haljini

Izvor: screenshot/instagram

Mozaik

Tag Gallery
Comments 0

Džulija Roberts svoju ljubav prema Džordžu Kluniju nosi na haljini

Izvor: RTS, VOGUE

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Nije tajna da popularna holivudska glumica Džulija Roberts poštuje i voli svog kolegu, holivudskog glumca Džordža Klunija. Na neobičan način svoja osjećanja podijelila je sa svijetom na svečanosti u Vašingtonu.

Niko nije mogao da predvidi način na koji će Džulija pokazati to poštovanje kolegi. Na 45. svečanosti u „Kenedi centru" u Vašingtonu, gdje je Džulija bila gošća, pojavila se na crvenom tepihu u neobično ukrašenoj haljini. Kreacija je djelo stiliste Elizabet Stjuart.

Džulija je na svečanosti nosila dugu crnu haljinu od satena brenda „Moskino", koja je bila ukrašena slikama i kratki crni sako.
Oslikana haljina pokazala je slike Džordža Klunija u različitim filmskim ulogama, zajedničke slike nagrada na Zlatnom globusu 2015, sliku na kojoj se glumci zajedno smiju, kao i starinske fotografije Klunija iz njegovih mlađih dana. Džulija je nosila nakit kuće „Chopard".

Inače, glumački par prvi put je radio zajedno na na projektu Ocean's Eleven 2001. Od tada su sarađivali na šest filmova-a najnoviji je Ticket to Paradise.

Glumica je nedavno rekla Džimiju Kimelu da je postala "trenutna prijateljica" sa Klunijem kada su se prvi put sreli i „da je imala osjećaj da će njihovo prijateljstvo trajati zauvijek".

Na istom događaju Džordž Kluni se pojavio sa svojom suprugom Amal, koja je nosila dugu srebrnu haljinu sa šljokicama. Kluni je nosio crno odijelo, bijelu košulju i traku u bojama duge.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR