18 °

max 24 ° / min 15 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

16° / 10°

Nedjelja

05.05.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Novi filmovi u Cineplexxu

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Novi filmovi u Cineplexxu

Autor: Antena M

  • Viber

Od sjutra na repertoaru bioskopa Cineplexx Big Fashion naći će se novi filmovi.

Pogledajte trejlere

JA, KAPETAN

- Film reditelja Matea Garonea, dobitnik nagrade Srebrni lav za najbolju režiju na filmskom festivalu u Veneciji, i čak dvije nominacije za Oskara u kategoriji najbolji međunarodni film i originalni scenario.

Dva mlada čovjeka, Sejdu i Musa napuštaju Dakar kako bi dospjeli do Evrope. Savremena Odiseja vodi publiku kroz opasnosti pustinje, strahote libijskih zatvora i opasnosti mora.
Zvijezda filma Sejdu Sar, osvojio je nagradu za najboljeg mladog glumca u Veneciji.

AMELIJINA DJECA

- Kada Edvardova potraga za njegovom biološkom porodicom odvede njega i njegovu djevojku Rajli do veličanstvene vile visoko u planinama sjevernog Portugala, pun je uzbuđenja zbog upoznavanja svoje davno izgubljene majke i brata blizanca. Konačno će otkriti ko je i odakle dolazi. Ali ništa nije onako kako se čini i Edvard će uskoro saznati da ga s njima povezuje monstruozna tajna.

NEPOŽELJNI

- Iskrena, savremena i opominjuća francuska drama. Film reditelja Lađa Lija prikazan je na nekim od najprestižnijih svjetskih festivala, kao što su festivali u Torontu, Palm Springsu, Londonu, Mumbaju i mnogim drugim, gdje je ostavio snažan utisak kako na kritiku tako i na publiku.

Nakon iznenadne smrti gradonačelnika, mladi ljekar, idealista Pjer, postavljen je da ga zamijeni. On namjerava da nastavi politiku svog prethodnika, koji je sanjao o rehabilitaciji ovog radničkog naselja.

Habi, mlada Francuskinja porijeklom iz Malija koja živi u jednom od trošnih blokova, odbija da vidi kako njenu porodicu protjeruju iz komšiluka u kojem je odrasla.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR