18 °

max 24 ° / min 15 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

16° / 10°

Nedjelja

05.05.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Obrišite sve fotografije s Instagrama i letite besplatno

Tehnologija

Comments 0

Obrišite sve fotografije s Instagrama i letite besplatno

Izvor: Klix.ba

Autor: Vladana Jovanović

  • Viber

Aviokompanije povremeno nude posebne akcije i raspisuju razne nagradne igre kako bi usrećile svoje korisnike, ali najnovija nagradna igra kompanije JetBlue uključuje bizarnu odredbu. Naime, trebate da obrišete čitav Instagram profil i postavite fotografiju kojom promovirate JetBlue kako biste osvojili godinu besplatnih letova.

Prema službenim pravilima, sve što treba uraditi jeste objaviti fotografiju s JetBlue hashtagom koristeći predložak na praznom Instagramu, a nakon toga trebalo bi da učinite svoj profil javnim kako bi osoblje u marketinškom odjeljenju kompanije vidjelo da ste objavili fotografiju prije petka, 8. marta.

JetBlue ne navodi zašto je potrebno da vaš Instagram bude očišćen, a važno je istaći da nisu istakli posebna pravila u vezi s mogućnošću arhiviranja fotografija umjesto da ih potpuno obrišete. Takođe, nisu postavili nikakva pravila o aktivnostima vezanim za Instagram story, tako da i dalje možete nastaviti svoje aktivnosti tamo.

Međutim, svi korisnici trebaju da znaju i to da čak i ako se nađu među tri odabrana dobitnika i dalje odgovorni za plaćanje pojedinačnih poreza i naknada za svaki "besplatni" let, prenosi Verge.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR