26 °

max 26 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

26° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

15° / 10°

Subota

04.05.

16° / 9°

Nedjelja

05.05.

18° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Junajted hoće napadača iz Brazila

Fudbal

Comments 0

Junajted hoće napadača iz Brazila

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Mančester Junajted je u kontaktu sa Brazilcem iz Fluminensea, napadačem Pedrom.

Kako piše Globo Esporte, ljudi iz Junajteda zaduženi za dovođenje igrača kontaktirali su Fluminense u vei sa mladim igračem o kome je i Real madrid razmišljao prošle sezone.

Pedro je bio blizu da potpiše za Kraljevski klub, ali nije imao sreće jer je doživio jednu od najtežih povreda u svijetu sporta - istegao je prednje ukrštene ligamente koljena. I zbog toga je morao na operaciju.

As je prošlog novembra pisao da će se Real vratiti Pedru kada se ovaj potpuno oporavi i da će za njega dati preko 20.000.000 eura, ali to se nije dogodilo. Otkako se vratio na teren, Pedro je dao dva gola na šest utakmica. Inter, Atalanta i Bordo su takođe skautirali ovog napadača koji je trebalo da debituje za Brazil, ali mu se prije toga dogodila teška povreda. Na taj način je Ričarlison došao do prvog nastupa.

Pedro je proveo sedam mjeseci van terena, ali se u aprilu vratio i sada je Mančester ušao u priču. Crvenim đavolima je hitno potreban napadač kako bi se popravila situacija sa realizacijom. Markus Rašfrod, Romelu Lukaku i Aleksis Sančez se muče sa konstantnošću, pa bi Pedro mogao da bude izlaz iz te situacije za Olea Gunara Solskjera.

Pedro Giljerme je dao 19 golova na 40 utakmica za Fluminense prošle sezone i predviđaju mu veliku budućnost. Odličan je dribler i ima opasan osjećaj za gol, smatraju ga jednim od najsmrtonosnijih napadača u brazilskog ligi.

Solskjer želi da dovede mlade i gladne igrače, a Pedro se tu uklapa.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR