13 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dvije opcije Juventusa za novu "devetku"

Fudbal

Comments 0

Dvije opcije Juventusa za novu "devetku"

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Izgleda da će Juventus uspjeti da se oslobodi Gonzala Iguaina. On je trenutno u Argentini, mnogi su ga kritikovali što je otišao, ali majka mu je bolesna i želi da bude kraj nje.

Inače, "Pipita" ima još godinu dana ugovora i velikih sedam miliona po sezoni, Juve želi da se riješi njegovog ugovora, ali i da dovede novog napadača.

Mogli bi da mu isplate dio novca, a onda ga puste u River, kako bi otvorili mjesto za novog napadača. Iguain želi da igra za "Milionere", dvije godine je na početku karijere prije odlaska u Real proveo u Buenos Airesu, gdje je takođe poslije povratka iz Francuske igrao njegov otac Horhe.

Juve ima dvije opcije za novog napadača. Prva je Maurito Ikardi, ali čini se da bi morali da sačekaju da PSŽ otkupi Argentinca, da ga mijenjaju za Pjanića, kao i da isplate Interu 15 miliona, klauzula u Ikardijevoj pozajmici, ako ponovo bude zaigrao za neki italijanski klub.

Procjena je da bi cio transfer bio oko 85 miliona eura, naravno Pjanić bi bio veći dio toga, ali za sada to nije realno.

Mnogo bliži Torinu navodno je Gabrijel Žesus. Brazilac izgleda neće biti nasljednik Kuna Aguera, Sari insistira da ga Juventus kupi, da kao kusur ponudi Koštu na koga izgleda ne računaju, a Žesus bi objeručke prihvatio ponudu da se preseli u Torino gdje bi bio prvi izbor u napadu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR