9 °

max 16 ° / min 8 °

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Rakojević: Žrijeb kao žrijeb, na njega nijesmo mogli da utičemo

Fudbal

Comments 1

Rakojević: Žrijeb kao žrijeb, na njega nijesmo mogli da utičemo

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore dobila je protivnike u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2025. godine.

Današnji žrijeb u Nionu smjestio je ,,sokole“ u grupu E, u kojoj se još nalaze Rumunija, Švajcarska, Finska, Albanija i Jermenija.

“Žrijeb kao žrijeb, na njega nijesmo mogli da utičemo. Ne možemo ništa konkretno da kažemo dok ne steknemo uvid u kvaltet protivnika, odgledamo njihove utakmice, a mnogi su sigurno i napravili dosta promjena u odnosu na prethodnu generaciju. Nama je trenutno najbitnije da kandidati za mladu reprezentaciju Crne Gore budu imali što veću minutažu u svojim klubovima. To je nam je prioritet u ovom trenutku”, kazao je selektor Nikola Rakojević.

Plasman na završni turnir, koji će se 2025. godine održati u Slovačkoj, izboriće devet prvoplasiranih selekcija, kao i tri najbolje drugoplasirane ekipe. Preostalih šest drugoplasiranih ekipa igraće u baražu.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Bajo

Peco je ubjedljivo najbolji nas trener . Kamo srece da je preuzeo reprezentaciju poslije neopravdanog raskida ugovora sa Kranjarem. Najbolje poznaje nas fudbal . Bio je odlican igrac i ima autoritet . No , sad je dosao na ono sto imamo . Ne vjerujem da imamo neki potencijal tako da samo kolektivnom igrom i dobrom taktikom mozemo nesto uraditi. A to Peco umije . Od prosjecne ekipe da napravi dobru igru i rezultat . Srecno . ps . Mislim da u ovoj grupi uz malo srece , nijesmo bez šanse .