26 °

max 26 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

26° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

15° / 10°

Subota

04.05.

16° / 9°

Nedjelja

05.05.

18° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Prepoznajemo neke pokušaje koji bi trebalo da nas izbace iz kolosjeka"

Košarka

Comments 0

"Prepoznajemo neke pokušaje koji bi trebalo da nas izbace iz kolosjeka"

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Mornar u poneđeljak dočekuje Crvenu Zvezdu, a uoči veoma važnog susreta 19. kola regionalnog takmičenja, crnogorski vicešampion oglasio se saopštenjem u kojem navode da ničim nisu doprinijeli da predstojeći duel nosi epitet “visokog rizika”.

Iz Mornara poručuju da su sve karte rasprodate za samo dva sata i da bi Topolica bila puna i u slučaju da ima kapacitet od 10.000 mjesta.

“Na sastanku sa predstavnicima barskog Centra bezbjednosti i firme koja obezbjeđuje naše utakmice, dogovoreno je da vrata dvorane u ponedjeljak, 10. februara, budu otvorena u 16 časova, dakle, dva časa prije početka utakmice. Molimo navijače da što ranije dođu, da se ne prave gužve, zbog detaljnog pretresa koji je neophodan pred ovakve utakmice.

Naše vjerne navijače podsjećamo i da niko u dvoranu neće moći da uđe bez karte, kao i da se striktno drže svog numerisanog mjesta, koje će biti provjeravano na ulazu u dvoranu, ali i na ulazu u sektor u kojem se nalazi njihovo sjedište. Podsjećamo i navijače s godišnjim kartama da samo oni mogu da uđu u dvoranu sa svojom kartom.U skladu sa pravilima ABA lige zabranjeno je unošenje transparenata u dvoranu.

Na kraju, drago nam je što se naš klub našao rame uz rame sa najboljim klubovima ABA lige i što će oči cjelokupne sportske javnosti u Regionu, dakle, ne samo košarkaške, biti uprte u našu dvoranu i naš klub, kao organizatora ove, vjerujemo, po svemu, spektakularne utakmice. Ali, i pored naše maksimalne korektnosti, koju smo više puta demonstrirali tokom minule tri i po godine otkako se takmičimo u ABA ligi, prepoznajemo neke pokušaje koji bi trebalo da nas izbace iz kolosjeka, kako ne bismo pomrsili račune onima koji su sebe unaprijed vidjeli u plej-ofu. Učinićemo sve da im, u korektnoj i fer borbi, kao i uvijek kad su Mornar i Bar u pitanju, upravo pomrsimo te račune”, stoji u saopštenju barskog kluba.

Bodovi su potrebni i Mornaru i Crvenoj zvezdi u borbi za plej-of. Mornar ima pobjedu manje od aktuelnog prvaka koji je u prvom dijelu lige slavio u Beogradu sa 105:82.

Meč u Topolici igra se u ponedjeljak u 18 sati.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR