12 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uspjeh je što smo među 12 selekcija na rukometnom turniru

Rukomet

Comments 0

Uspjeh je što smo među 12 selekcija na rukometnom turniru

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Ženska rukometna reprezentacija je spremna za start Olimpijskih igara, poručuje Jelena Despotović koja debituje na Igrama.

“Na Igre dođeš možda jednom, možda nijednom, prošlo je pet godina od prethodnih i jasno je da svako želi da iskoristi momenat. Možda je malo teže da se fokusiraš zbog okruženja u kojem se nalaziš i ambijenta, ali vjerujem da ćemo i to riješiti."

“U svakom slučaju, za nas je velika stvar što smo u društvu najboljih sportista svijeta, uspjeh je što smo među 12 selekcija na rukometnom turniru. Znamo svi šta je uradila slavna reprezentacija prije devet godina, ali zaista nema potrebe da se upoređujemo sa generacijom iz Londona, sve je sada drugačije”, ističe Despotović.

“Lavice” su danas imale prve obaveze u Tokiju, nakon što su juče odmarale od dugog puta.Prvi meč na OI je sa Angolom 25. avgusta.

“Naša grupa je specifična, nemamo često priliku da igramo sa selekcijama kao što su Japan, Angola i Južna Koreja. To je drugačiji rukomet, jedino što možemo da uradimo jeste da se spremimo dobrom analizom, da budemo taktički pripremljene. To su jako nezgodne selekcije, iako tako ne izgleda sa strane. Opuštanja apsolutno ne smije da bude, bez obzira što su evropske selekcije, na papiru, u prednosti. Na olimpijskom turniru su samo najbolji”, kaže Despotović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR