9 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Petak

26.04.

15° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ajkule u utorak sa SAD: Put do uspjeha je težak, biće naporne pripreme

Vaterpolo

Comments 0

Ajkule u utorak sa SAD: Put do uspjeha je težak, biće naporne pripreme

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore prvu zvaničnu provjeru u toku priprema za finalni turnir Svjetske lige i Olimpijske igre u Tokiju, imaće u utorak veče - od 20.15 će na Škveru igrati protiv Sjedinjenih Američkih Država.

"Ajkule" već nedjelju dana sparinguju sa Amerikancima, a sada će crnogorska javnost imati priliku da vidi dvije ozbiljne reprezentacije na djelu.

"Radimo dobro već desetak dana i sve sprovodimo po planu. Sparing sa Amerikancima je prava stvar u ovoj fazi priprema, a sada je na redu i taj zvanični duel. Neće se on mnogo razlikovati od prethodnih, ali nosi neku odgovornost i želimo da odigramo najbolje što možemo", rekao je Miroslav Perković.

Prvi trening sa nacionalnim timom odradio je Stefan Vidović, koji se priključio nakon klupske sezone u italijanskoj Ortiđi.

"S velikim ambicijama sam došao na pripreme reprezentacije. Svi znamo šta nas čeka ovog puta, prvo Svjetska liga, onda Olimpijske igre. Put do uspjeha je težak, biće naporne pripreme, ali znamo da kroz to moramo da prođemo. Svaki meč je važan - i zbog atmosfere, ali i da vidimo kako stojimo u ovom trenutku. Amerikanci su pravi rival", dodao je Vidović.

Selektor Vladimir Gojković za sjutrašnji meč neće moći da računa na Aleksandra Ivovića, Vladana Spaića, Uroša Čučkovića, Bogdana Đurđića, Dejana Lazovića i Aleksu Ukropinu. Utakmica se igra od 20:15h uz direktan prenos na TV MNE Sport.

Naša selekcija će nakon priprema sa SAD trenirati sa Francuskom od 7. do 12. juna, takođe na Škveru. Od 17. do 19. juna će boraviti u Podgorici, kada je planiran let za Italiju gdje će sparingovati sa selekcijom Italije. "Ajkule" 24. juna putuju za Tbilisi na Finalni turnir Svjetske lige (od 26. juna do 1. jula), a po dolasku u Crnu Goru - do puta za Tokio na OI - treniraće na bazenima u Nikšiću i Podgorici.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR