16 °

max 22 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

22° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zašto su važni ovi lokalni izbori?

Izvor: PR Centar

Stav

Comments 2

Zašto su važni ovi lokalni izbori?

Autor: Antena M

  • Viber

Piše: Miodrag Živković (preuzeto sa FB profila)

Pune dvije godine Crna Gora se nalazi na udaru razarajučeg velikosrpskog projekta koji ima neskrivenu namjeru da od ove male, lijepe i slobodarske zemlje, napravi, samo još jednu REPUBLIKU SRPSKU.

Dometi tog razaranja državnog, nacionalnog i građanskog bića Crne Gore su vidljivi svakoga dana i na svakom mjestu.

Kada se osvrnem unazad, moram priznati da je bilo teško ostati normalan u ovom vremenu užasa kojeg su nam kreirali domaći izvođači prljavih i podlih radova, širenja "srpskog sveta". Teško je bilo ostati normalan, jer niko od nas nije mogao ni predpostaviti ovoliku količinu okupatorskog besčašća, odsustva morala, skrupula, bezakonja, a da ne govorimo, i zdravog razuma. Mnogo toga što je urađeno, graničilo se, samo sa ludilom.

Ipak, nas je ostalo dovoljno normalnih koji ovo moramo i možemo zasutaviti, a prava prilika nam se pruža na lokalnim izborima u neđelju.

Strašno je važno shvatiti da ovi lokalni izbori, prije svega u Podgorici, prevazilaze važnost svih dosadašnjih izbora od obnove nezavisnosti, do današnjeg dana.

Oni su POSLJEDNJA LINIJA ODBRANE, evropske, građanske, sekularne, antifašističke i crnogorske Crne Gore svih vjera i nacija. Na ovim izborima branimo pravo na sopstveni opstanak i stvaramo šanse za novi, bolji i pametniji početak ove male i svete zemlje, koju su nam preci u amanet ostavili.

Sasvim je normalno da u crnogorskom građanskom bloku ima različitih razmišljanja. Zato je i građanski, a ne jednouman i uniforman, kao ovaj protiv kojega se borimo. Baš zato je važno da shvatimo ozbiljnost trenutka u kojem se nalazimo, odbacimo sve svoje sujete, zablude i stare omraze, i svi zajedno, kao na referendumu, sačuvamo našu Crnu Goru.

Naši politički protivnici na ovim izborima jesu raspoređeni u nekoliko kolona, ali moramo dobro shvatiti da im je cilj zajednički - nestanak građanske Crne Gore i na njenim temeljima, izgradnja Srpske Crne Gore. U tom zlom poduhvatu ne postoje strateške razlike između DF-a, URA-e i Demokrata.

I mi dobro znamo da se u ovoj zemlji treba boriti za vladavinu prava, za nezavisne institucije i protiv korupcije i kriminala, ali ako izgubimo ove lokalne izbore, tu borbu će na "svoj način" voditi neki drugi, van ove zemlje i u zemlji koja više neće biti naša.

Zato je strašno važno u ovu sunčanu neđelju izaći na izbore i glasati za opstanak i spas jedine nam Crne Gore, duboko svjesni da je boljom mogu učiniti samo oni koji je vole i poštuju.

Pobjedom u neđelju pokazat ćemo čitavom svijetu da je sačuvana građanska Crna Gora svih vjera i nacija i poražena velikosrpska ideja njene trajne okupacije i nestanka.

Pokazat ćemo. što je najvažnije, ovim domaćim izvođačima tuđih velikodržavnih radova, da više ne moraju čuvati "volju naroda" koju su prijevarno sa crkvom Srbije, uz zablude mnogih suverenista osvojili na zadnjim izborima.

Pokazat ćemo im da su nakon ovih izbora, oni obični UZURPATORI VLASTI i da građani Crne Gore žele prijevremene izbore na kojima će ih zauvijek poslati na smetlište istorije.

Neka nam neđelja bude dan za radost i veliku pobjedu.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Roksana

Primimo ovo k znanju i postupimo pravilno: " Na ovim izborima branimo pravo na sopstveni opstanak i stvaramo šanse za novi, bolji i pametniji početak ove male i svete zemlje, koju su nam preci u amanet ostavili." !!! Nema nam druge!!!

Aleksandar

MIKO ti si munja da je vječna Crna Gora