10 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bajden se rasplakao nakon susreta sa sveštenikom koji je održao posljednji obred njegovom sinu

Svijet

Tag Video
Comments 0

Bajden se rasplakao nakon susreta sa sveštenikom koji je održao posljednji obred njegovom sinu

Autor: Antena M

  • Viber

Američki predsjednik Džo Bajden u petak se rasplakao nakon slučajnog susreta u irskoj crkvi sa sveštenikom koji je obavio posljednji obred za njegovog sina Boa.

Otac Ričard Gibons, koji je vodio Bajdena u obilazak katoličkog svetišta Knock, rekao je da nije znao da je jedan od njegovih kolega, bivši kapelan američke vojske otac Frenk O'Gredi, obavio sakrament sve dok predsjednik nije stigao.

"Samo se dogodilo, a to je spontano, da u svetištu ovdje radi kapelan koji je dao posljednji obred njegovom sinu u SAD-u" rekao je Gibons.

Bo Bajden, predsjednikov najstariji sin, preminuo je u 2015. godine od raka mozga. Bajden je često govorio da bi Bo, bivši državni advokat, trebalo da bude predsjednik umjesto njega.

"Predsjednik Bajden je htio odmah da ga upozna, poslao je agenta tajne službe da ga pronađu. Plakao je, to ga je stvarno pogodilo i onda smo izmolili molitvu, izmolili smo krunice za njegovu porodicu, zapalili svijeću. Plakao je i to je čovjeka jednostavno pogodilo. Moglo se vidjeti koliko mu je sve to značilo", kazao je Gibons.

O'Gredi, irski sveštenik koji je radio u vojnoj bolnici "Walter Reed" u Vašingtonu, opisao je svoj 10-minutni sastanak s Bajdenom, njegovim sinom Hunterom i predsjednikovom sestrom Valeri kao "lijep razgovor".

"Bio je oduševljen što me vidi i ja sam bio oduševljen što vidim njega. On me snažno zagrlio. Hunter me snažno zagrlio. Bilo je to poput ponovnog susreta", rekao je sveštenik za irski državni RTE.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR