25 °

max 25 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

25° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

16° / 10°

Nedjelja

05.05.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Velikosrpski kviz: Čije su crnogorske crkve i manastiri?

Autor: Antena M

  • viber

mr

Dačic je zainteresovan za Ostrog, vjerovatno zbog Ostroških greda i kompleksa visine, Vučic sa Vulinom ce Cetinjski manastir, a ovi ostali se nijesu konkretno izjasnjavali. Daj sto das. Nebeski narod jos lebdi, ima li nade da se do'vati zemlje!

danilo s.

Svi problemi su počeli od kada su Crnogorci počeli da se zanimaju za, i da otkrivaju, svoju (istinitu) istoriju. I, naravno, od kada ljudi kao g. T. Marković, pišu objektivno o istorijskim činjenicama.

Povijanin

A to sto se nasa djeca u Srbiji besplatno skoluju, sto je pun VMA crnogorskih pacijenata, sto sirotinja i dalje emigrira u tu zlu Srbiju to nikome nista... milija vam je gospodarova kandzija no Duh Sveti... u pamet se Crnogorci!!!

flamantes

@Povijanin, u Srbiji se besplatno školuju oni koji se izjasne kao Srbi, Crnogorci sve plaćaju, na VMA se sve plaća kao i u svim drugiom medicinskim ustanovama, pa više Sreba migrira u Crnu Goru da bi zaradu slali svojim kući, kakve veze ima Duh sveti sa svim tim?

Povijanin

@flamantes,siriti lazi znaci ici protiv Duha Svetog. Ja se upisao sa cg pasosem na ETF u Beogradu i niko me nije pitao/tjerao da budem Srbin (ovim 18 na cast neka sluzi lajk lazi)VMA se placa iz socijalno-zdravstvene kase kao i KBC-PG. Sto djecu ne saljete u Zagreb na skole ili se ne lijecite tamo?

Marko

@danilo s., Zar stvarno ima još nekog ko misli da su Srbi iz Zahumlja i Zete različit narod od Srba iz Raske.... Da su današnji srbi muslimani nekakvi bogumili. ... Problem je što se sistematski rastura srpski nacionalni korpus... Sto su na terenu srpskog nacionalnog korpusa nastali Makedonci, Musli