24 °

max 24 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

24° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

15° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Mirna Nikčević: Ograđujem se od izjava Ministarstva, opozivam se sa funkcije

Autor: Milena Aprcović

  • viber

Đoko Orlandić

Dačić kaza "da je neki diplomata iz Srbije rekao da bi spalio Crnogorce...". Dačiću, ne znam da li je neki srpski diplomata to rekao, a li znam da je to naredio Tomić, koji je organizovao "Podgoričku Skupštinu". I to ne jednog, no mnogo Crnogoraca, od 1918 do 1929. Pa i djecu oficira P. Zvicera.

Herceg Novi

Podrska za Mirnu, a nasa ministarstva kao da se boje da zastite interese Crne Gore i Crnogoraca. Srbi su se dobro organizovali u ovom medijskom ratu, nadam se da ima neko pametan i kod nas i da se sastanu i organizuju i nasi dok smo na vrijeme.

Tunjava ministarstva

Bilo je toliko načina da se istovremeno odgradi od ove izjave ali i da se odbrani dostojanstvo ministarstva i džave pred napadom Ivice Tačića . Oni tamo bi to sigurno znali , vidjeli smo to mnogo .Ali kao i mnogo puta do sad naš ministar je samo oćutao...Kako mislimo tako...

Martin

Mirna sve četstitke..MVP nije vrijedno ....

Mirnu mjesto Srdje

Mislim da je Mirna u ovom obraćanju pokazala da ima mnogo više kvaliteta od ministra joj .

Boki

Nema zbora dok Crnogorka ovim vašima ne odgovori.A za MVP znamo svi kako nas "brani".A ovi sto joj prijete i to znamo kakve su kukavice.Podrska za Mirnu i jos jače...Sa njima samo njihovim rječnikom i djelima.Tuk na luk.

goran

nemoze se odbraniti nešto što je nenormalno i za svaku osudu isti tren trebala je da dobije otkaz

Ni sud nas ne odbrani da smo volovi

Samo mi nije jasno kako su se svi prepoznali u ovo goveda i sram. Niko od ivijeh što napadaju Mirnu, nije uspio ni da pokuša da odbrani nas od Ristove izjave da su Crnogirci volovi. Čak ni sud. Ali Mirnu treba spaliti jer misli svojom glavom a i zna metafore da koristi. A dugarica je bruka

goran

@Ni sud nas ne odbrani da smo volovi možeš za nekog reči da je govedo ili vo svejedno ali ga nemozes svog toga spaliti i misliti zbog toga da misliš svojom glavom

mr

Da se nije neko u Srbiji ogradio od raznoraznih Vulina, Dacica, Vucica, Markovica, Gavrilovica, Beckovica, Radovica, Micovica....... Kurira, Politika, RTS-a, Hepija...... Boze sačuvaj. Lazu, kunu, podmecu, falsifikuju, kradu, otimaju... A mi? Napali zenu sto je rekla istinu! Propalo se!

mijo popovic

Ne mjeri se istim arsinom u cg. MVP cuti na svakodnevna vrijeđanja Crne Gore i Crnogoraca a trenira strogocu na gospođi Nikcevic, jednoj od rijetkih osoba u tom ministarstvu koja pokazuje integritet. Ne vjerujem da ce njena ostavka posramiti njene šefove

Duško

Samo treba gledati jutarnje programe kod Sarape i kod Marića (tv pink , tv hepi) dovode se gosti ko0ji besomučno pljuju po Crnoj Gori vrijeđaju crnogorski narod, omalovažavaju Crnu Goru........ Podrška za Mirnu. DA JE VJEČNA CRNA GORA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Јоцо

@Ni sud nas ne odbrani da smo volovi, Зашто би те ико бранио од изјаве коју Митрополит (иначе Црногорац) није никад ни рекао?

Niksicanin

Podrska za Mirnu. Zao mi je sto prolazi kroz ovaj velikosrpski linc. Nije mi jasno da nase MVP ne stiti svije gradjane. Mirna je komunicirala sa prijateljem a to su iskoristili srbski ratno huskaci. Mirna svu srecu ti zelim i samo naprijed ljepotice nasa.