8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Zenka: Nije sporno što nije bilo crnogorske zastave; Nimanbegu: Isticana je zastava Albanaca, ne Albanije

Autor: Vladana Jovanović

  • viber

Kapetan Leši

“Gospodine” Zenka moze biti skup i palestinaca ali ste u Crnoj Gori i pored vase mora biti i crnogorska zastava!!

Instruktor

Ovo se zove demagogija, da ne kažem bezobrazluk. A da su u Ameriku ili Švedsku priča bi im bila potpuno drugačija. NEgo ajde, i ovo će doći na svoje. samo strpljenje...

podrumar

problem je sto se ne primjenjuje pravilo kako se definise zastava manjinskog naroda u CG - pa bi se znalo sta su zastave manjinskih naroda-bilo da su Albanci, Bosanci, Hercegovci ili Stbi...

mr

Visokoumna objašnjenja, visokih činovnika drzave CG iz redova Albanaca! Zastava je Albanaca, a ne drzave Albanije, reče Nimanbegu... A ja na trenutak pomislih da slusam ili čitam izjavu mitropolita srpskog R R !!!

jovan

Daju nam objašnjenja kao da smo debili. Ako je to zastava svih albanaca, to je i zastava države Albanije. Pored nje je morala biti i crnogorska. Albanci su podržali nezavisvnost CG u prvom redu zbog sebe. Da li bi Zenka i Nimanbegu u zajedničkoj državi mogli biti to što su danas u nezavisnoj CG???

Puśo

Ako svjesno kršiš zakon o javnom redu i miru i znaš da treba da istakneš i Crnogorsku zastavu a ti to ne želiš nego se praviš lud,naravno da treba da ti dernu kaznu da se za glavu uhvatiš,ali bi ja da je ti platiš,e tek onda bi nesto naudio,kad te po dzepu lupnu

vuko

Albanske vodje manipulisu situacijom. Ponavljam, nama Crnogorcima albanska zastava ne smeta, smatramo je prijateljskom ali na JAVNIM manifestacijama uz albansku, srpsku, bosnjacku ili hrvatsku mora biti istaknuta drzavna zastava Crne Gore. Tako je svuda u svijetu, zasto je to kod nas toliki problem?

O Lima

Ako su se Albanci deklarisali za Crnu Goru na taj nacin sto ce se sprdati sa tom istom Crnom Gorom, njenim simbolima, himnom itd. onda takvo deklarisanje Crnoj Gori nije potrebno. Ministar u Vladi pa ne postuje zakone drzave u kojoj je ministar. Ova drzava ne znam kako ce opstati, sve dok jedan nacionalizam hrani drugi. Jedini spas bi bio zabraniti sve nacionalne partije.

Toni

Skrenuo bih pažnju komentatorima na činjenicu da Zenku i ovoga drugog vaše poruke zanimaju koliko i lanjski snijeg. Meni ova njihova objašnjenja više djeluju kao šala na naš račun.

Mara

@vuko, magna Albanija,briga njih za Crnu Goru moj Vuko...oni imaju svoj cilj....

baka

@Mara ma imali su ekstremni Hrvati cilj - Boku. Ekstremni Srbi cilj - srpsku Crnu Goru . Ekstremni Albanci malo više , vecu Albaniju pa dokle zakuce. Ali nista od svega toga. Tek se sad vidi sta znači kad si u NATO- u. Da nece ko pokusati da otkine dio Crne Gore ????

Mara

Da iskreno vole i postuju Crnu Goru naravno da bi istakli zastavu...Crna Gora je od priznanja Kosova sa Srbima u jako losim odnosima,ali gospoda Albanci ni to ne cijene..ni to sto su dobili opstinu i niz drugih privilegija...!!!!

pero

ovo je hvala Crnoj Gori sto nije pustila cetnike na Tuzi no sve se zaboravlja

Misko

Ma da je vlast revnosna i postuje zakon bilo bi sve ok,a ne dozvoĺjava srbima i spc da postave dje oce i nema problema,za primjer Kotor,na crkvi Sv.Nikole evo godinama i danas srpska zastava pa niko da napise prijavu,e kada vide drugi narodi oce isto sto je i normalno.Ova vlast od igara sa spc i srbima dovesce do zla,zivi bili pa vidjeli!

Katunjanin

Nazalost mislio sam da su ovi nasi Crnogorski Albanci ,drugaciji bolji i da vole svoju drzavu.Sad mi ona prica mojih predaka o Albancima Malisorima izgleda nestvarna Puno i cesto sam putovao po onoj albaniji za vrijeme E.Hodze i to je tesko i zamisliti i opisati.Nazalost ni ovi nasi ne postuju dovoljno svoju CG