26 °

max 26 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

26° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

15° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

MORALNI ČIN I BJESOMUČNA HAJKA

Autor: Antena M

  • viber

O Lima

Svaka ti cast Novace, mi stari liberali se borimo za nasu domovinu, a ne za uskopartijske interese! Ambasadorima hvala na ovom cinu, pokazali su da nijesu kao mnogi koji su za Crnu Goru samo zbog funkcije. Vlahovic, Kaludjerovic i Perovic su u najtezem vremenu bili na braniku otadzbine, takvi su i ostali i bicemo uz njih i uz nasu majku Crnu Goru!!!

Djuro Vučinić

Fino vidim da je "hajka i javno mnjenje" uspjelo da zamijeni teze. U ovako uzavrelim nacionalnim blokovima to me ne čudi,jer svako želi svoj politički poen,naročito Srbi,koji se ne javiše evo 20 god niti jednom da upozore prvosveštenika na vrijeđanje Crnogoraca. Isto tako ni sud..I dio

Djuro Vučinić

II dio...koji nije odvojio privatnu od namjerno podmetnute javne komunikacije.Čin ambasadora vidim kao kritiku sudstva,koje je potrčalo da kazni Mirnu,a desetine mnogo gorih slučajeva sa bunjišta SPC nije kaznilo. Zar to nije za revolt. Tezu je zamijenio i g Ombusman,što je posebna priča!

Toni

@O Lima, i ti si "stari liberal", koji veliča dokazane dps sluge, kako su, čo'če, bili na braniku otadžbine... Sjedi, 'ljeba ti.

Draško

Puna podrška i ambasadorima i Mini, tako se čuva čast i obraz Crne Gore. To su primjeri čojstva i junaštva danas. Svaka čast crnogorski ambasadori a društvo koje kritikuje vaš čin neka se dobro zamisli kako će im se to vratiti, ali će im biti kasno.

Martin

Svaka zemlja Demokratie..bi ovakve Ambassadore nagradila..Ova Vlast ih proziva...Pametnom dosta.

Ranko Ćetković Zagreb

Duboki respekt za moralni i ljudski čin trojice crnogorskih ambasadora i intelktualaca. Konačno neko ima hrabrosti da pokaže svoj stav i da podršku jednoj hrabroj Crnogorki. Ta žena je očitala lekciju kukavnim SALONSKIM Crnogorcima. Tri ambasadora, jendna hrabra žena i Milorad Popović i to je CG

Baba

@Toni,il si mlađan il ništa neznaš. Ovi su ljudi bili i jesu liberalne orijentacije, ali i ljudske, što je vrlo svojstveno današnjem, rijetkom ČOJEKU.Njima svaka čast-ostali : OSTAV!

Milovan

@Draško, Znači naša čast se čuva tako što se priželjkuje da se zapali Hram i sve u njemu... Da su te pobude vodile naš narod, i dalje bi mi pod Turcima bili....