26 °

max 26 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

26° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

15° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Oružje opet zvecka na Balkanu: Završni čin emancipacije Crne Gore od Srbije

Izvor: Večernji list

Autor: Antena M

  • viber

Mbe07

Srbija nikada svoje pretenzije prema susjedima nije promijenila, samo sto sada nema istu snagu kao poslije pada komunizma, vec na jedan drugi nacin pokusava to da radi. Losi odnosi sa svima u regionu pokazuju da je srbija ista kao iz perioda diktatora i ratnog zlocinca Milosevica.

CG

Odlican text. Vrijeme je da srbi shvate da trebaju graditi dobre odnose sa susjedima, a ne praviti probleme dje god ih ima i praviti se ugrozenim. Zlo koje su nanijeli susjedima 90-tih jos nije zaraslo. Trovanje mozgova mitomanijom svom narodu stoljecima od popova mora prestati inace svi cemo imati

Fahro

Odlican tekst, znaci jasan kao sunce. Sad se pitam kad neko ovo procita a ne treba mu bas neka inteligencija jer je tekst vise nego jasan, sta se desava u tim glavama?Zar je moguce da su im mozgovi tako isprani da se vise ni logikom nemogu posluziti?Zar vam nije dovoljno da vas cijelo okruzenje prezire? Dali ste se upitali zbog cega? Misli li iko od vas svojom glavom, Srbi?

Radivoje Janjic

Tuzno citati, a jos tuznije videti komentare teksta. Koliko mrznje. Otrovne i bolesne. I istorijski nedavne 41 sve komsije su bile udruzene. Isto u zlu. Pominje se geostrateska pobeda. Koga nad cim. Pa da li su ruski brodovi u meksickom zalivu. Ko je gladan resursa. Ko ide iznova i iznova na istok?

Bajo

Neko je morao da bude Djukanovic, tako je naredio zapad i zato traje sto ga zapad podrzava ,a mi svi gradjani Crne Gore gubimo svoj indetitet jer tako zapad zahtijeva ,i mi svi koji znamo sedam koljena unazad ,i vise ,to moramo da zaboravimo a ako ne mi onda nasa djeca, a oni ce nas edukovati ko smo