27 °

max 27 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

27° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

15° / 10°

Subota

04.05.

16° / 9°

Nedjelja

05.05.

18° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Ko su roditelji ove djece?

Autor: Antena M

  • viber

Tijana

E ovako isprani mozgovi samo malo stariji setaju i molerisu po Podgorici. 80% setaca su zatupljeni ljudi koji slusaju sta im se prica i uzimaju to zdravo za gotovo. I sta rekose nijesu ovo politicki protesti?

Elf

Roditelji su preponosni, vjerujem. A ko su ? Steta sto Darvin, koji je rodjen na danasnji dan nije u stanju da vidi da neki majmuni ne evoluiraju. Ostaju dno! E, to su roditelji.

Nina

To je pitanje svih pitanja, država sad mora identifikovati roditelje, naravno kazniti, uključiti centar za socijalni rad i sve što treba.Toj djeci je posijani sjeme zla za buduće generacije, oni ovo neće zaboraviti...

Andjela

Zelam ovu djecu, zalim njihove staratelje da ne recem roditelje zaslijepljene mrznjom koju sire! Zalim sve nas koji ovo nepostovanje danas gledamo. Nije me sramota reci da zaplakah, ko se izivljava nad simbolima moje voljene domovine! Apelujmo da se ova razuzdana banda pronadje i kazni!

"Djeca ristovog woodstcka"

Stavih pod navodnike..jer mi se smracilo danas od ovih zlocinackih performansa.inspiratori i finansijeri ovih porodica su poznati svima koji vide i cuju sto se radi po Crnoj Gori! Uhvatili su zalet i trupaju li trupaju! Dice se zloupotrbom djece, njih zivot po sebi ne interesuje. Institucije!tuzbe!

gagi

zali boze te djece a sram bilo roditelje i instruktore mrznje I zla. imajte bar malo obraza. drzavo reaguj pod hitno, privesti roditelje I instruktore Pravda. Ovo je bruka i sramota. je bruka i sramota

andro

@Andjela,Draga Andjela,nista suze ne pomazu.Moramo se uspraviti na noge i pokazati zube.Svaki crnogorac,patriota koje vjere i nacije bio,jer zadnji je cas.I za Drzavu je crveni alarm.Dali to vide,ili su toliko vidoviti da vide nsto sto mi nevidimo.Jer velikosrpska zvijer je razjapila celjusti!

Јоцо

@Tijana, Битно је да си ти бистре и оштре памети, па остави нас затупљене. Па, ово је стварно смијурија...

tamoneko

Djeca u popravni dom a rodiltelji u Spuz! Ovo je uzas, od monstruma se radjaju monstrumi. Ovo bi za manje od 24 sata u svakoj drzavi bilo rijesno,drzavo reaguj zakone imas vrijeme je da pocnes i da ih primjenjujes!

Pg

Koja skola na periferiji? Odakle snimak? Objavite sve ili ne pominjite uopste! Moze biti i manipulacija.

Novljanin

Pa mi smo u neobjavljenom ratu, ko to ne vidi sa njim nesto nije u redu.