12 °

max 24 ° / min 12 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 12°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

18° / 9°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Perović: Susreo sam se DF-om da razjasnimo nesuglasice oko litija

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

Đoko Orlandić

Priučeni nastavnik vjerske predvojničke obuke, nema veze sa, kako kaže, "hrišćanskim motivima da se prevaziđu zavade". On to radi sa onima koji su osuđeni za terorizam i rušenje ustavnog poretka CG. Isto to radi i ovaj pop Katunjanin.

CG1

NIJE VRIJEDAN NIKAKVOG KOMENTARA...... DA JE VJEČNA NAŠA CRNA GORA!!!¡

Urbebesna tragikomedija

Sve je pope jasno, dzaba ti krecenje... Pa malo da posjedite..haha...sto im ne rece to preko medija...prekini litijanje...stisni petlju i stani! Da bebude film i o tebi, vec ima dosta materijala, nazalost! Samo vam slijede krivicne prijave i pravac tihovanje u Spuz!

HNovi

Zna crkva vrlo dobro da u litijama nema puno vjernika, da su tu drugi razlozi protesta, od licne neostvarenosti, nemastine, neobrazovanja , u glavu im se godinama nudi jedno resenje kroz demonizaciju jednog covjeka kao personifikaciju svih njihovih problema, i promovisu srpsku opoziciju kao resenje

HNovi

Da bi crkva ostvarila svoj cilj svesna je da mora da objedini srpske stranke ili u istu listu ili u koaliciju a za to im treba jos! URU su izgleda obezbjedili ! Gojko je jako lukav i ne radi on ovo slucajno, kao disciplinuje front i distancira se od njih! Lukavo nema sta!

HNovi

Pokusava da okupi siroku srpsku listu, al ono da nije bas ocigledno! Mocan je u ubjedjivanju! Popovic iz Liberalne je slabic, URU je izgleda obezbjedio! Df javno kritikuje namjerno jer pravi lazni otklon – nisu vise tako popularni al mogu da zatrebaju jos!! Pope pope ko te ne zna …

Socijalista

Sad se pravdate a nije prvi put da ste se sreli, ocete zajedno da rusite Crnu Goru e pa necete!!!