22 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

16° / 10°

Nedjelja

05.05.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Organizatori protesta "Odupri se" nemaju stav povodom presude Karadžiću

Autor: Nikoleta Rakočević

  • viber

mr

Sve vam je jasno, a mozda i nije?! Nije moguce da komentar nemaju ljudi koji su se deklarisali kao vođe, na pocetku protesta. Vrlo interesantno!

Nikac Od Rovinja

Nijesam imao iluzija o političkoj i drugoj pameti organizatora protesta i njihovih ideologa i logističara. Ali ovaj stepen iskrenosti u samorazotkrivanju nijesam očekivao. Nemati stav o fašizmu i genocidu, može samo onaj ko nema ljudskosti. Tačka!

Liberal

@Nikac Od Rovinja, mora da je Bečić dao takav odgvor. On, inače, nema stav ni po jednom pitanju, osim da želi vlast, a nema grama mozga.

Misko

Ma tu je sve jasno nece da se zamijere pro srpskim strankama koje su zastupljene sa 95% na protestima svojim simpatizerima.

Eurodizel

Očekivano nezrelo. Pobjeci od jasne osude ratnog zlocina je opasno koketiranje sa retrogradnim strujama.

Šćepan

Kako vrijeme odmiče, tako polako otpada šminka... Na kraju će se ogoliti, odbaciti sve crnogorske niti i ostati Bečić i DF. Svi ostali će se gaditi u kakvom su mulju bili. Žao mi one iskrene patriote, kojima nije bilo dosta “pozitivne” , “crnogorske”. Volimo te Crna Goro!

Irishman

Nista novo,za mene je zabrinjavajuce sto su se neki bivsi liberali udruzili sa velikosrbima,to je fenomen koji se definitivno jednom mora objasnit,razumijem da nece zivi sa dps-om ali brate koje zajednicke tacke imas sa mandicem i danilovicem??

Djuro Vučinić

Sprdaju se sa pitanjem i ubrajaju ga u manje važno, nije " suštinkso"...a hoće da im se preda vlast u CG,a nemaju stav za najveći genocid učinjen nakon II Sv Rata. Fino je što ste se konačno legitimisali.

Mario

Simpatični moji botovi pa zar ne bi bilo interesantnije da saznamo šta vaš šef Milo kaže na ovu presudu, ali iskreno? ;) Ipak se on lizao sa njim devedesetih, davao mu nagrade i priznanja a u isto vrijeme proganjao nesretnike iz Bosne i slao istom tom Karadžiću na slanje.