10 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Hitlerov planinski dom

Izvor: Al Jazeera

Autor: AntenaM

  • viber

Jocko

Kad uporedjuju Hrvatsku I Crnu Goru u pogledu drzavnog vlasnistva pravoslavnih crkava previdja se jedna cinjenica: Spc je bez problema prihvatila posjed od str.Hrvatske drzave samo Zato sto je prethodno bila VOJNO PORAZENA. Zalosno je Ali Moram reci- SPC I Srbija razumiju Samo argument sile.

Glogov kolac

Zbilja je vrijeme da se - srpskim fasizmom ugrozeni narodi - udruze u jedan front, da bi zajednickim snagama, argumentovano i sinhronizovano, izvrsili pritisak na medjunarodnu zajednicu da se konacno stane na put tom velikosrpskom vampiru koji konstantno pije krv svima naokolo vec 200 godina.

CG1

Kakvaaaa sličnost njega i popa radovića,iste metode,dok im stada pate oni se bogate.Posle ovolikih kletvi,i pop iz morače će morati da se odrekne velikog bogatstva,no,on je obraz dobro zalivadio pa,možda ga to neće puno pogodit,grota bi bilo,ovakvu "ljudsku veličinu".... DA JE VJEČNA CRNA GORA !!!

Johnny

Nista novo, tradicionlalne evropske vrijednosti su kolonijalizam, imperijalizam, rasizam, malo dobrog.Ovo sto mi danas nazivamo evroprskim vrijednostima su zapravo americke vrijednosti nametnute poslije rata. Zabroravlja se da i danas americka vojska stoji u Njemackoj i drugdje. Bogu hvala!