14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

Litija u Podgorici: Amfilohije opet pozvao na povlačenje Zakona

Autor: Antena M

  • viber

Andjela

Litvijasi dako vam bog da bolju pamet nakon ove setnje!

U ime istine

Sinoć poslanik srpskog ośećaja reče da šetaju i Crnogorci!? Mislim da tamo nema uva Crnogorskog, oću da kažem ko ide za popovima spc nije Crnogorac/ka i šetači po pravilu ne vole i ne poštuju državu Crnu Goru! Tako ko voli Rista ne voli i Grnu Goru!

maestro

Sramno je više od strane državnih organa da dopuštaju ovo maltretiranje ljudi sa njihovim dokonim šetnjama, svaka zastava sa " 4 ocila" da se ulicama ore pjesme na ruskom jeziku, da mostove kite u spske i ruske trobojke !! Pa da je i od demokratije, mnogo je !!

HN-MONTENEGRO

Demonstrirajte koliko god 'oćete, nedamo Crnu Goru, multietničku i građansku, srbskijem popovima.Tačka!

Realista

Zakon se mora postovati, nema toga vise Amfi ti bi drzavu u drzavi! Treba da placas porez i da platis odstetu za devastaciju crnogorskih crkava i hramova. Pomalo ces i ti pred zakonom jer si duboko u prestupu prevarao stara.

baka

Samo kad bi Amfi batakio priče o obrazu , postranju , časti , moralu nekako bi ga coek i mogo slusat. prijatnije je kad kune. Ali kad on zbori o obrazu to je da se čoeku zgadi. Neka to prica Radovanu , Mladicu , Batku , gen Krstiću, Pipunima , onim motorciklistima iz Rusije , onom Čovići i novinarskim psima , a posebno njihovim ambadadoru Bozovicu. Kad ga vec pomenuh , zna li ko dje je ona baba četnik sto je utekla u ambasadu. Niko je ne pominje . čak ni njeni advokati ? č

tesla

Zgadili su mi se ovi popovi, sta da kazem drugo. Nevidim razliku izmedju njih i DF-a. A DF je smece, neka mi oproste stvarni vjernici....

Amfilohije

I uvijek se vrati na bolnu mu pitanje crnogorske drzavnost, na kobni mu referendum, koji povrati drzavnost "mrzne mu fildzan drzave" , jedine drzave "nakota, kopiladi i volova". Ovo je duhovni lider Srba iz Crne Gore, mili im "djedo".

Baba

Pa ta mu je pjesmica zadata i on recituje li recituje. Neće dugo proći kad bude zapjevao "Oj svijetla majska zoro"! Taj pjeva saku pjesmu iz svakog tonaliteta i uz svaku pratnju.

Labud Dabanović

E ovaj pop što se odreče časnog crnogorstva da ferma i širi laži naroda otrcana srpstva Srbije nadmašio je sve izrode cijelog svijeta pa i sotonu.Pa brastvenici Amfilpfija/Rista Radovića/ nemam što reć nego aferim vi ga-kad možete ćutat na laži ovog vašeg brastvenika.

nenad mne

Nije mi jasno što "Mirotočivi", kada je osvojio ove prostore, ne obnovi kuću u kojoj je rođen i ne sagradi, makar, kakvu kapelicu na tom mjestu, no mu Risto sada određuje đe je rođen?

SerdarŠćepan

Svetac "mirotočni" a ubi brata Tikomira i potamani hiljade Bogumila u svoj zeman, napravi genocid grđi no Hitler. I eto danas ga ovi slave još mu prikačili ono Sveti Stevan... Sve im je naopako, zna se po kanonima ko u Hrišćanskoj crkvi može biti svetac... Dovoljno govori o njima i njihovoj "svetoj

rs3

Ooooo hibridni ratniče,što lupaš minuse.Što ponosno stojiš na braniku srpstva.Ugasili ste ga,i bez korone.SMRT FAŠIZMU!