11 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Čirgić: Društvo ne smije da se navikava na slučajeve poput Rakočević

Autor: Antena M

  • viber

Andjela

Velika pozdrav za Vas gospodine Cigricu! Novinarka RTCG Nevenka Cirovic je otisla stoPalma kolege Marka Milacica, neka joj je srecan sramni put!

Rodoljub

Bravo Adnane. Svaka čast za tekst. Svakom dobronamjernom građaninu Crne Gore je jasno ko su i kakve su ličnosti poput Rakočevićke i onih koji je podržavaju.

Nina

45000 eura za doktorat na antrolopošku temu bez referentnog mentora! Ni da traži lijek za Koronu. Kako to da ime jednog mentora stoji na sajtu Ministarstva đe su odobrena sredstva, a sa drugim mentorom izlazi na TV da svima pokaže svoju izvrsnost, a jasno vidi da miješaju osnovne pojmove?

Sead

Drzava da reaguje! Ocigledno je da ovakva osoba ne zasluzuje da bude stipendista. Veoma ostrascena i bezobzirna. Jako cesto je vrijedjala osjecanja nacionalnih manjina, podrzavajuci fasisticke stihove koji vrijedjaju svetinje.

Katunjanin

Odmjereno i tacno kako treba. A sto se tice doticne i njenog tate, komentari su suvisni. Ali dodat cu: drzava treba da podrzava i finansira ljude koje ljuljaju njene temenje. Ili kako je vec receno kriptocetnike i mrzitelje sve crnogorskog. Kako cemo naprijed??? Neka nam je Bog upomoc.

Pjesnick

Svaka čast profesore Čirgiću! Ksenija Rakočević ne zaslužuje da se na nju osvrće, ali je njen posljednji istup to zaslužio. Sramno da tako vrijeđa vrijedna izdanja. Svaku osobu takvu s državnih jasli treba razobličavati. Dosta smo neprijatelja othranili.

Kuč

Nevenka Ćirović ,tobožnji slobodni novinarčić koji stalno besjedi na izvjesnoj televiziji o demokratiji i pravima toboze ugroženih a po pravilu onih koji su povezani sa pravima Srba. Ona iz komšiluka hoće da reciklira sve što je Crnogorsko ,a sad da je pitaš ,nije to tako mislila . Licemjeri .

“Kriptočetnici”

Vid’eli smo svi do čega je dovelo tolerisanje SPC-a ...Nadamo se da je država naučia lekciju i da će mrdnut malo po pitanju i druge “bombe u temeljima” a to je ovaj nišicki vakultet i profesori kriptočetnici litijaši bogomoljci razasuti po iniverzitetu kao cveće po polju

Piper

Doticnu personu, a i sve persone njenog kalibra, treba ukloniti sa svih javnih pozicija.. Bez mnogo pompe i price takve ljude odmah marginalizovati, ukinuti sve benigicije, stipendije i sl..

Nermins

Tako je.Sramota me je zbog nekih institucija u Crnoj Gori,koje povodom ovakvih i slicnih dogadjanja "avaz" ne pustaju.Jel'moguce da su slijepi i gluhi ili ih nema ,osim na "nacvama"?

Bosiljka

Slaba je nada da će ovakve osobe osjetiti stid! Jedino se možemo nadati da odgovorni iz Ministarstva nauke i kulture sankcionišu (smijene) ovakve osobe koje kroje kapu nauci i kulturi Crne Gore. Ako to nijesu u stanju, neka smijene sebe!

Rade

Bravo. Na ovaj način se štiti institucija. Umjereno, dostojanstveno i znaveno.

Nana

@Rade Sistem je kriv.. Od djece pravite doktorante i doktore. Da bi se steklo akademsko zvanje treba vrijeme i zrelost, treba masa naučnih i stručnih radova i doktorska disertacija koja je plod izučavanja oblasti, a ne prepisana iz radova uvaženih naučnika koje bi dotična da reciklira..

Istinoljublje po Bogiću

Ko još može vjerovati osobi koja se i svome advokatu lažno predstavila kao saradnica na fakultetu. Biće da tako istinu zbori i kad se predstavlja kao Crnogorka i kao aktivistkinja za ljudska prava. Zna se da to iz kuće dolazi. Ovaj put i iz Nacionalne biblioteke.

Crnogorski Betoven

Fakultet treba da tuzi sudu Rakocevicku i Cirovicku.