16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

18° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

KORONAVIRUS

Šćekić Vučiću: Respiratore donirajte direktno Beranama

Autor: Antena M

  • viber

maestro

G-dine Scekicu iskreno se nadam da nece nikome trebati respiratori ni kod nas ni nidje u svijet. Ali bez obzira sto ste regionalni centar necete vi jos koji dan odredjivati sto ce uci u nasu drzavu. Vlada je iznijela svoj stav i svaka im cast. A Vucicu poruka "oteto je prokleto" !

Nick

Gdine Scekicu, mislis li da nije politicko nadgornjavanje otimanje PLACENIH respiratora? Prvo ih otmu pa hoce da nas caste nasim respiratorima. A posebna prica je očajna gluma i prenemaganje onog vaseg debila iz Srbije. Ako vam se ođe ne sviđa, ajte u Srbiju, tamo ima respiratora

mr

Nadam se da će oni koji predstavljaju ovu državu, znati objasniti g. Šćekiću šta su njegova prava i obaveze... Sve preko toga nije zdravo, po bilo koga. Baš zbog toga što su regionalni centar, ima on pune ruke posla, a o respiratorima ima ko da brine. Ostavi politiku za poslije corone!

Milica

Ovo je toliko mizeran cin da mi se zeludac prevrce. Ovo su oni koji bi prvi izdali Crnu Goru kad bi krenulo nesto naopako. Upamet se Crnogorci i znajte ko vam dobro zeli a ko manipulise vasim glavama u ovim teskim vremenima.

Beranac

Ne obazirite se na ovoga. To je jedan nesposobnjakovic koji samo zahvaljujuci velikosrpskoj prdnjavi vlada. Unistio je opstinu sa svojim neznalicama. A nasa luda Vlada sve im je dala, dok on iskljucivo po nacionalnom kljucu uposljava gomilu nepotrebnih ljudi. Probudi se samo kada treba da se srbuje.