14 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Šćekić Vučiću: Respiratore donirajte direktno Beranama

Izvor: Opština Berane

KORONAVIRUS

Comments 5

Šćekić Vučiću: Respiratore donirajte direktno Beranama

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Opštine Berane Dragoslav Šćekić pozvao je predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da respiratore donira direktno Beranama, i ocijenio da nije momenat za, kako je rekao, politička nadgornjavanja.

Kako je saopšteno iz Opštine Berane, on je kazao da virus ne bira ni naciju ni vjeru ni političku partiju.

"U ovom trenutku su najbitniji životi i zdravlje naših građana, i niko ne smije da se nadgornjava na teret građana i zdravstvenog sistema.

Molim sve da svoje političke pobude ostave po strani", kazao je Šćekić.

Kako se u saopštenju navodi, "zahvalio je predsjedniku Srbije i poželio da u ovoj situaciji što manje respiratora bude potrebno i Srbiji i Crnoj Gori, i da epidemija koronavirusa prođe najblaže moguće". 

"Nama su građani na prvom mjestu i mi kao opština koja je određena za regionalni centar COVID-19, spremni smo da direktno preuzmemo donaciju i usmjerimo je zdravstvenoj ustanovi kojoj je najpotrebnija", kazao je Šćekić.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Beranac

Ne obazirite se na ovoga. To je jedan nesposobnjakovic koji samo zahvaljujuci velikosrpskoj prdnjavi vlada. Unistio je opstinu sa svojim neznalicama. A nasa luda Vlada sve im je dala, dok on iskljucivo po nacionalnom kljucu uposljava gomilu nepotrebnih ljudi. Probudi se samo kada treba da se srbuje.

Milica

Ovo je toliko mizeran cin da mi se zeludac prevrce. Ovo su oni koji bi prvi izdali Crnu Goru kad bi krenulo nesto naopako. Upamet se Crnogorci i znajte ko vam dobro zeli a ko manipulise vasim glavama u ovim teskim vremenima.

mr

Nadam se da će oni koji predstavljaju ovu državu, znati objasniti g. Šćekiću šta su njegova prava i obaveze... Sve preko toga nije zdravo, po bilo koga. Baš zbog toga što su regionalni centar, ima on pune ruke posla, a o respiratorima ima ko da brine. Ostavi politiku za poslije corone!