13 °

max 13 ° / min 11 °

Petak

03.05.

13° / 11°

Subota

04.05.

17° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 12°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Četvrtak

09.05.

16° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Kako su zapadni mediji počeli Vučića zvati tiraninom

Izvor: Al jazeera

Autor: Antena M

  • viber

MNE

Pitanje svih pitanja : Da li će država konačno radikalno promijeniti odnos prama velikosrpskim projektima.Ako u tome bude neodlučna kao do sada nema stabilnosti u državi.

Ja

@MNE Eno pogledaj sta pjevaju oni u karantinu u Igalo prvo pa prstom u Srbiju.Morate shvatiti problem je iznutra a ne iz Vana.Ovo prepucavanje sa Srbijom gubljenje vremena.

Duki

Njljepsa hvala za jos jedan u nizu odlicnih tekstova.

CG1

Svaka Vam čast gospodine Nikalidis.Malo riječi a mnogo rečeno. Vučić je,ne mogu ga nazvati čovjekom,dno dna.Spletkaroš,loš glumac,plačko(za lični interes),narod serbski nema ništa od njegovih suzica. No,nije vrijedan ni slova,kamo li komentara. DA JE VJEČNA CRNA GORA !!!!!

Marquez

Ako se može govoriti o "božijoj pravdi" u ovako teškoj situaciji u svijetu,najveća je (lokalno) u sprečavanju brutalnog nasrtaja Vučićevog režima na CG, BiH i Kosovo. Nakon ovoga Srbija,ona prava, riješiće se zla koje ju je snašlo. Sve je svakome jasno. CG je pokazala svoje demokratsko lice.

Karma

Andrej, ova ilustracija Vucica i korone neodoljivo potsjeca na Trampov slucaj. Kao Hriscanin danas na Veliki Petak se ne mogu oteti utisku da je iza ruka Boga tj sudbine ili karme

""da komšiji crkne krava""

To je prevalentan duh u Srbiji, jedna otrovna atmosfera negativnosti, zajedljivosti, inata. Recimo na B92 vidim vijest "Dzabe vam inat, morate kupovati ruski gas" Odnosi se na nesretnu Ukrajinu okupiranu od Rusije.Zasto Srbija mrzi Ukrajinu toliko?Zbog Rusije. Nije li ova drzava bolesna, pitam vas?

Ja

Ne branim nikoga u ovoj prici al Srbija može da podrži da apeluje i u Bosni i Crnoj Gori i to je ajd ok sve dok nema sile.Mi njima oni nama Itd.Ali problem je narod.Oni u Bosni hoće da budu veci Srbi od onih u Srbiji i sad ih prate ovi u Crnoj Gori.Srbi van Srbije hoće da budu veci Srbi od Srba.