25 °

max 25 ° / min 15 °

Petak

17.05.

25° / 15°

Subota

18.05.

24° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

23° / 16°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Poslaniče Andrija, jeste li Vi bili na Cetinje?

Autor: Antena M

  • viber

Nikola

Sad mu je prava prilika da pośeti Cetinje i neka se najavi par dana prije...čisto radi tepiha crvenog kojega mu spremaju cetinjani!

Vojvodina

Boškovići svak čast na sažetom času istorije, kulture, opšteg obrazovanja na temu Cetinje, upućenu Mandiću. Ja kao potomak iseljenika iz CG sa severa CG koji živim u Vojvodini, kad god imam priliku odem na par dana u CG i naravno nezaobilazim Cetinje. Prosto je neverovatno ono što je Mandić izgovorio, količina mržnje koja izlazi iz njega i njemu sličnih.

Andjela

Hvala na ovom divnom casu istorije! Sve bi ovo on ctnicki vojvoda zatro da moze! On je samo jedna jadna, mizerna i ponizna marioneta selikosrpstva!

CG1

Svaka Vam čast na ovom tekstu. Za normalnog dosta,on ne pripada tom društvu. Kočijaš! DA JE VJEČNA CRNA GORA!!!!!!

Miljan

Jes,a imate li koljenicu? Pa koljenica je njegov sistem vrijednosti. Ovo sto ste pokusali da mu objasnite je isto kad da ste svinju ucili da svira violinu.

Miqo

Hvala gospodi sa Cetinja , Na chasu istorije. Ponosan sam shto Sam dio Crne Gore. Niko ne mrzi ka izdajnik izdanu domovinu.

Sofija

Bravo, ako nista drugo trebao bi procitati istinu o tom "selu".

@@@@

@Nikac Ima te li vi Kristal i kakve su kolenice u njemu.A vjerujte mi ne vrijedi ovoliko rijeci potrositi na Andriju Mandica ne posebno sa junackoga Cetinja

TV-EU

Sjajan tekst, ali četnik to neće htjeti da razumije.

Bajko

KRISTALni vojvoda se samo sladi. Postigao je cilj. Pljuvao je po Cetinju ali prije svega po sebi, sto njemu ne predstavlja problem. Obraz mu ne brani. Nema on taj osjecaj. Njegov cilj je odrzavanje rezima do vjecnosti. On je Srbin po zanimanju i radice taj posao dokle god se placa.