24 °

max 24 ° / min 15 °

Petak

17.05.

24° / 15°

Subota

18.05.

24° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

23° / 16°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Knjige o ratu u BiH koje bi se morale naći u srpskoj lektiri

Izvor: Aljazeera Balkans

Autor: Antena M

  • viber

Dobri_Duh

Ni u Srbiji ni u CG još uvjjek ne postoji potreba da se objave (dokumentovani) zločini počinjeni nad civilima i razorno rušenje svega što je bošnjačko. Istorija je izmanipulisana a laž je sastavni dio vaspitanja. Ko hoće da brani svoje svetinje neka se zamisli nad tudjim, uništenim svetinjama.

Ana

Srbija sigurno ne planira graditi bratstvo i jedinstvo pa da mora da revidira prošlost.Drugo stalo im je do bosanskih Srba.To bi bio atak na njih i R. Srpsku.Kako se ono kaže” svoje se meso ne jede”.Nikad vise Jugoslavije ni bratstva ni jedinstva , sad prave srpsko jedinstvo.

esko

Srbi nikada nijesu bili iskreno za bratsvo jedinstvo ,oni su većinski bili za ideologiju garašanovićevsko-četničke velike Srbije o kojoj i danas povremeno maštaju.Kako je rekao otac Srpstva Ćosoć citiram"Laž nas je održala" Laž je bila ugniježdena u ideju bratsvo jedinstvo koja se potvrdila u ratovima sa Slovenacima,Hrvatima ,Bošnjacima Albanacima,sa provedbom GENOCID nad Bošnjacima u Srebrenici.

Montenegrim

@esko samo mala ispravka-ne mastaju povremeno ,nego Stalno!! Ne daj Boze da su veci!

Andrija

@esko To bratsvo i jedinstvo je bila najveća graška svih naroda, zato danas svako svome okrenut i tacka.Jest bila država i nije uspjela, sad svako u svoj cosak nek pametuje,

Marquez

@Andrija -uz dužno poštovanje...Bratstvo i Jedinstvo je univerzalna vrijednost, za mene je bilo stvarnost koju su uspjeli srušiti nacionalisti. Nacionalne države su podloga za netrpeljivost prema drugima i drugačijima. Zar je formula država=vjera=narod bilo čiji ideal.

heroj

Ivan Poček student građevine sa Cetinja odbio je da bude evakuisan iz Sarajeva na početku rata Karadžićevim četničkim avionom i proveo u gradu pune 4 godine. Čojski, Crnogorski! Pomagao je starima donosio hranu, vodu, drva između snajperskih hitaca. Nije završio fakultet! Sarajevo ne zaboravi Ivana.

Dobri_Duh

@heroj -divim se Ivanu i svim onima koji su herojski poništili nacionalističku podvalu da je u BiH bio gradjanski rat. Živ i zdrav bio Ivane...sretna je majka koja te rodila - heroju !