12 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Koga je briga za Dan slobode medija

Autor: Antena M

  • viber

!!!

Posto su,vjerovatno,vlast i novinarstvo usko povezani i ne mogu da funkcionisu jedno bez drugoga,siguran sam da je vlast pet puta bolja od novinarstva kakvo nam je sada.Ustvari,mogu reci da novinarstvo skoro da i ne postoji.Samo prenosenje informacija a narocito dezinformacija.Novinarstvo je umrlo.

Šćepan

Bravo Darko! Tužno je što oni kojima se najviše sipa nemaju baš nikakve kriterijume, pa ni lingvističke... Medijski pluralizam nije beskrajna ponuda neukusa...kao što ni recept nije kad ti od sata daju minut-dva, a truju 58-59 minuta. Antena M je svijetli primjer, samo mi je žao što nema i svoj TV kanal! Volimo te Crna Goro!

Đoko Orlandić

Ne da ima više slobode medija u CG no bilo gdje drugo, no je na sceni opšti haos. Mediji su za njih i oglasne table stranih službi. Taj haos prave zbog politčkih motiva i grantova. Perjanica te strategije su "Vijesti, posebno Komnenić i Željko, NVO na čelu sa Uljarevićkom, Diler salate i Vuković

Šta je sloboda

Odlična analiza... Problem ovdašnjih medija i novinara, čast izuzecima, je što ne razlikuju slobodu i pljuvanje.... I što nema nikakve odgovornosti... Mogu da brljaju bez dokaza, koga hoce i kako hoće, bez ikakvih posljedica... Tužno...

Tajfun

Mi u CG smo prvi u svijetu po broju medija koji direktno rade na rusenju drzave i da za to ne snose nikakve kosekvence.POSTOJI LI TO DJE???

Baba

Preko rečenoga, svaka riječ je suvišna.

Elf

Posto od osnovanja slusam iskljucivo Antenu M, znaci imam godinica, zelim izjavim sledece :)) komenatr ce biti u nastavcima : Slazem se sa svim napisanim. Medjutim, ne moze se zanemariti cinjenica ds su uticaj ovih drugih lezi i u tome sto su Antena i Analitika postali mediji establismenta.

covid-19

Odlicna analiza. Autor sigurno zna da su Reporteri bez granica angazovali novinare iz Crne Gore (okupljene u i oko Vijesti) da daju ocjenu o medijskoj slobodi. Sami za sebe su rekli da su neslobodni, sputani, vjerovatno od svojih gazda. Meni ih je zao zbog toga, treba ih osnaziti da progovore. Vidi se da imaju zelju (i) po mjestu koje sebi daju u Izvjestaju Reportera bez granica.

Elf

2 govorim samo o vama ,jer Dnevne i CDM ne drzim za medije vise no Svetigoru. Znaci ,govorimo vama koji profilim i informacijama odgovarate teznjama obrazovanih i gradjanski orijentisanih stanovnika CG. Ci ste mnoge od nas gurnuli da citamo/ slusamo bas te medije

Nikola

Antena M je jedini mediji koji pratim a više je degutantno pričat o "medijima" tipa borba,vesti,in4s koji su zatrovali CG.Priznajem da su Vesti izmanipulisali paljenjem svojih auta EU poslanike uCG i dokopali se novca koji im je jedini vodič.Tim istim novcem se i plaćaju ovakva istrazivanja.

Simbad

Svaka cast na tekstu. Mnogo, premnogo puta mi smeta utisak Sukoviceve apologetike vlasti, ali je tekst ubitacan.

Arno

Mislim da nijesam preskočio nijedan Darkov tekst u posljednjih 30 godina. I ne bih se mogao sjetiti nijednoga u kome je vlast pohvalio vise od konstatacije da je uradila nesto dobro, kad je to bilo zasluzeno. Izgleda da jednom dijelu nase javnosti samo psovka znaci kritiku. Nadam se da Darko nece izaci u susret to dijelu javnosti.

Marko

Ovaj Simba je 100% iz Vesti. I misli da je pametan.

Budo

Nisu problem podrumske stanice nego Dan i Vijesti, koji su uzeli za pravo da budu Bozji sud a milosti nemaju u presudjivanju koje je cesto temeljeno na neznanju i bezobrazluku, i to boli. Solidan izvor tacnih info su AntenaM, portal Pobjeda, Dnevnik TV Vijesti kad je Rajo i RTCG kad je Bojan. Kraj.

Marquez

Ovdje je prvenstveno riječ o slobodi medija. I sâm sam se iznenadio kada sam vidio gdje je kotirana CG. U Srbiji ne postoje nezavisni mediji a bolje je plasirana. Ovdje su mediji većinom "importovani" i rade protiv države. I nikom-ništa. Ne razumijem više ništa.