22 °

max 22 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

22° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Pop navatao neviđenu ribu!

Autor: Antena M

  • viber

vojvodina

Svako dobro gospodinu Jovanoviću na ovom raskrinkavanju nazovi sveštenstva. Nama običnim laicima u religiji mnogo znači analiza ovog tipa koja se zasniva i na teološkoj osnovi. A ovo drugo sa ljudske, moralne, patriotske strane samo slepcima nije jasno šta je namera ove grešne ustanove SPC.

Terra nova

Kako će znat za bolje, kad su mu njegovi poglavari još gori u izjavama i djelima. Ovo se zove - Bože Ti sabrani od ovakvih svešteneh lica i njihove "crkve", ova vlast još ne zna sa kim ima posla !

HN

Haha...I u Novom je pop Živan navatao ali bas dobru ribu...Ljubicu from Belgrade.Inace, da ne grijesim dusu,ono sto jes,jes,ima se eurica od kamaterenja.

Mrkoje

Bog ti Jovanoviću dao mahove briljantni umu

Đoko Orlandić

Nije drugo ni trebalo očekivati od ovoga popqa no što Vladopiše. Da li ima iko sa samo par vijuga ko bi išao u tu crkvu!!!????

Jatagane

Ovi prikriveni zlocinci i satanisti bi nam sjutra djecu crnogorsku klali samo sto su crnogorska. Ne dajmo se braco i sestre ovom ZLU cetnickom! Zivio narod Crnogorski i zemlja Crna Gora. Ne damo crnogorske Svetinje i Crnu Goru!

Libero7

Oni su ogledalo srpske okupatorske crkve i koliko ta crkva zeli dobro c.g. toliko njoj bog da i ovakvim popovima

CG1

Svaka Vam čast gospodine Jovanoviću,nema se što više pričat o popivima sekte spc.Šta mislite o tome kad oni jedan drugog uče kako se jaše me,to je u nedostatku ženskog svijeta,onda jure sa džipovma kao ludi,ali brzo nađu kojoj treba okadit kućicu....

Darko

Bravo ovo je pravi nacin borbe protiv cetnika samo treba istrajatNIKAD VISE1918

Nikac

Sve CETNIK do CETNKA,sve ih treba izcerat iz Crne Gore

Milos

Hvala Bogu pa ima ovakvih ljudi kao sto je Cicmil. Botovi treba da se stide komentara. I da se oslobode mrznje.jer je Crna Gora zemlja svih gradjana i nacionalnosti. Ps.Kinez u americi nije amerkianc nego kinez

Bbb

@Milos pa normalno da je Kinez.Samo sto mislim da se ne bi lijepo proveo da pljuje po drzavi i pokusava da je rusi kao ovi nasi ,,kinezi".

Kimiig

Jovanoviću, Ipak Ristić malo bolje zna Bibliju od tebe. Ne izvrći je barem, pošto je nisi pročitao. Jovan 17.14 i 16 Ja im dadoh riječ tvoju; i svijet omrznu na njih, jer nijesu od svijeta, kao i ja što nijesam od svijeta. Od svijeta nijesu, kao ni ja što nijesam od svijeta.

Milica

Dopunila bih još ovaj tekst podatkom da je đed po ocu četnika početnika bio nosilac partizanske spomenice od koje se okoristila cijela uža i šira familija kroz školovanje i zapošljavanje od '45. naovamo. S obzirom na epitete koje je prikačio svojim rođacima vjerovatno je počepao i đedovu spomenicu.