13 °

max 13 ° / min 11 °

Petak

03.05.

13° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 13°

Četvrtak

09.05.

15° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Tompson i Amfilohije

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

Nikac od Rovinja

Najzabrinutiji za antifašizam i Dan pobjede, tokom vikenda, bili su slavitelji kvislinga i fašista u Drugom svjetskom ratu, kao i slavitelji slavitelja kvislinga i fašista u Drugom svjetskom ratu. Dobili smo, da ludilo bude kompletno, novinar(k)e kojima je oblast škaljarski klan i vrh MCP! Znakovito!

Todor

Otud Vestima pravo jer su istovremeno proruski i provladini. Pa sto ne bi bili proamfilohijevski i antifasisticki.

Crnogorski Betoven

Ako cemo gledati realno i racionalno Tompson nema nista protiv Crne Gore za razliku od Amfilohija. Ni ta pjesma nije sporna.

smrt fašizmu

četnik=ustaša=klerikalizam(svih vjera)=FAŠIZAM! ljubav=istina=jednakost=pravda=sloboda=ljudska prava=ANTIFAŠIZAM! Proklet bio izdajica svoje domovine. Da je vječna Crna Gora i borba protiv fašizma!

Tajfun

Srbija u Istoriji za Osnovnu skolu,Ljotica i Drazu Mihailovica uce kao pozitivne licnosti.Hoce Risto da i mi u CG Djurisica i druge fasisticke kolaboracioniste prikazemo kao dobrotvore.Tesko Riki kod Crnogoraca to moe proci.DA JE VJECNA CRNA GORA!!!

Dobri_Duh

Meni je problem što je antifašista sve manje, kao da je sa biološkim odlaskom partizana nestalo i njihove ideje. Zato četnička i ustaška ideologija tako i mogu divljati.Borba za antifašizam je i borba za slobodnu i nezavisnu Crnu Goru.

Sova

Kad svega se sjetim dušu mi steže, srce tužno mi lupa. Znam da je teško, bilo je i teže, al’ onda bili smo skupa. Sve će nepravde jednom nestati, ostat će u pjesmi, u priči. Znaj da te ispod ovog neba narod tvoj ljubi, Domovina treba. https://lyricstranslate.com

CG1

Crna Gora nema problem sa dotičnim pjevačem,u pjesmi ništa sporno,sporne su druge pjesme. Da je pjevao nešto protiv Crne Gore,ovi bukači,vijesti,četnici i td. nebi se živi čuli.Kad se pjeva po CG ,ovo je srb,onda šute svi ovi bukači,kad pop risto kune Crnogorce,opšti muk,kad državu u kojoj žive naziva fildžan država opet muk,sve su to petokolonaši. ZA PRAVO ČAST I SLOBODU CRNE GORE !!!!!