22 °

max 22 ° / min 13 °

Utorak

07.05.

22° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

21° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Amfilohije i popovi SPC ne čuvaju drugoga od sebe

Autor: Antena M

  • viber

MNE

Država sada ne smije popustiti .Popove obavezno kazniti zatvorom.Pred zakonom smo svi isti.Država se mora poštovati.

CG1

Svaka čast na tekstu,potpuno realno i objektivno detetkovanje i ukazivsnje na prave neprijatelje Crne Gore. Svi znamo da su najveći neprijatelji CG srpska sekta u CG na čelu sa popom radovićem i političari,njegovi podanici. Mislim da nije ljudski ni moralno u bilo kakvom kontekstu dovoditi u vezu Marka Miljanova,Sv.Petra Cetinjskog,Sv. Vasilija sa popom ristom,to je nebo i zemlja,na taj način im oduzimamo sve ono što oni i jesu ! ZA PRAVO ČAST I SLOBODU CRNE GORE !!!!!

Aristos

Odlična kolumna. Nema nikave sumnje da je okupljanje vjernika uprkos zakonskim zabranama duboko anticivilizacijski i neprijateljski gest SPC prema CG. Kao da je njihovim naredbodavcima (iz Srbiije?) bilo stalo da anuliraju nesumnjivo veličanstven uspjeh CG u borbi sa pandemijom virusa C-19.

Marquez

Ova scenografija je previše poznata da bismo imali iluzije da će se mirno završiti. Ova rulja je žedna krvi kao i 90'.Došla je nova generacija sa istom matricom krvožednog četništva u glavi. Oni čekaju da padne krv pa da kidišu. Iako će sve izgubiti kao i dosad, mnogo će boli i stradanja nanijeti.

Banja Kaludjerovic

Sa postavljanjem limenke na Rumiji sve je rečeno. Kiosk se ne može pidici u cg da ti ne bane komunalna. Njima je tada i hilihopter bio gratis. Samo neznam do kad. Mi koji smo bili lojalni svemu što je državno moram čekat da nam svane iznad gore crne. No po nama ka da smo najveći neprijatelji....

Predrag

Oni su "nebeski narod".Za njih nema zakona.