10 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Rakočević: Nedopustivo puštanje na slobodu Luke Vojvodića

Autor: Jelena Grbović

  • viber

kizo

Shvatam ja ljutnju da je pusten ali nije nikog ubio ,valjda ce dobiti zasluzenu kaznu. On ostaje klosar.

Nina

Ljudi moji je li to moguce! Pusten na slobodu momak koji je slomio plocu, spomenik.To znaci da onak ko ga jepustio da je na njegovoj strani.Jos sam imala vjere u institucije, a nakon ovoga sve je moguce, ponestaju rijeci.Znam samo da se bojim i da moram da se bojim...

CG1

Vidiš li državo sa kakvim idiotima imaš posla.Sve je to organizovao fašistički front i sektaši spc.Naučen sad da laže,da je priznao pod prisilom,samo zatvorska kazna uz nadoknadu za uništavanje spomenika.

mr

A šta ako je sudija u pravu, i da ta optužnica, kako je urađena, ne vredi "pišljiva boba"... Ne bi im bilo prvi put, neka se malo pogledaju tužioci između sebe... Kakav kadar spremaju vidi se i po ovim testovima...

montenegrin

Trebali su mu još platit i ljetovanje.

Simbad

Ima 18 godina. Normalno je da se brani sa slobode. Iskorisceno i zapostavljeno dijete. Kojem hormoni rade u pogresnom smjeru. Ako se sad od njega napravi kriminalac, a ne proba se sa resocijalizacijom - nikad srece od njega. A da bas sa 18 godina dobije dozivotni biljeg - mnogo je.

tamoneko

Bravo gospodine Rakocevicu! Ispitati rad sudije i tuzioca jer je oicigledno da su stali u zastitu ovog bolesnog fasiste. Novinari pokrenite peticiju da se kazne svi.