7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Vučinić: Slučaj prepisivanja skandalozan - odgovoran je i Sudski savjet

Autor: Esad Krcić

  • viber

jovan

Roditelji djeci već u osnovnoj školi "crtaju" ocjene, tako da se djeca rano nauče da dobijaju ocjene nezasluženo. Onda počnu da prepisuju. Na maturskom ispitu je to opšta pojava koja se nastavlja na studijama. I dobijate mlade koji su do diplome došli prepisivanjem kojima je prepisivanje sasvim o. k

Baba

Potpuno se slažem sa stavom kolege. Neshvatljiv je stav pojedinih sudskih poslenika da im treba dati šansu. Neko ko je davno prešao granicu punoljetstva i stigao do kandidature za sudiju, pri zdravoj pameti ovim gestom pokazuje karakter nedostojan sudijske funkcije.

Kriminal

Jeste skandal, ali samo zato što je konačno otvorena priča. Sramno je i koliko ih već sjedi na sudijskim stolicama, a prepisivali su i na ovom i na ispitima na studijama. Zbog ovakvih nam i jeste sudstvo kakvo jest! Sve će uraditi, samo da se okoriste. No, nijesu samo oni krivi...

Baba

Ovaj postupak kandidata je, ne samo skandalozan, već i nedostojan sudijske funkcije. Sve osim zabrane polaganja odnosno diskvalifikacije je urušavanje pravosudnog sistema na najgori mogući način i to od strane pravosudnih organa.

Bakica

Ovo je samo nastavak bezcasca naseg sudstva.Ako moze osoba uhvacena u kradji krema biti tzilac onda i ovi buduci ugledali se na nju i slicne smatraju da ce im prepisivanje biti preporuka da udju u to drustvo .