20 °

max 20 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Marković: Predložili smo Amfilohiju obustavu primjene Zakona, on pozvao na nastavak litija

Autor: Jelena Ćetković

  • viber

Đoko Orlandić

Nemojte dozvoliti nastavak litija u primorskom regionu, kao i u turističkim mjestima na sjeveru CG. Kad turisti vide te horde iz prvobitne zjednice, razbježaće se. CG živi od turizma i ne trebaju joj te divlje horde da rasćeruju turiste.

!!!

Preracunao se stari lisac Risto.Razgovarao pa mislio da je u prednosti.E sad drzava treba zestoko da reaguje.Podijeliti na granicama flajere da ko od stranaca bude ucestvovao na litijama da ce biti novcano kaznjen i deportovan.Igra na tu kartu.

zordan

Amfilohije i mitropolija lazu da nije bilo razgovora sa drzavom . Zasto su sakrili razgovore sa presjednikom i premijerom . Jedna od 10 bozjih zapovijesti je -- NE LAZI ! , a oni su tzv bozji ljudi .Dobro rece veliki srpski pisac Dobrica Cosic - Laz je srpski nacionalni interes ,

Vječna CG

Očigledno da vi ne znate sa kim imate posla .Još samo da kleknete na koljena pred njima. Ovakav odnos prema crnogorskom narodu je za svaku osudu.

Nikola II

Crnogorce sam uvek smatrao rodom rođenim,braćom... Šta se ovo dešava?! Jel je sve ono što su me učili otac I deda bilo pogrešno? Crnogorci šta vam je!? Ko je ginuo za Crnu Goru osim Crnogoraca I Srba? Ko je pravio tu državu? Znam da Albanci, Bošnjaci I Hrvati nisu I da bejahu nasuprot nas. ZAŠTO?!

Milos

Oladite više vi poreklom iz CG, i vasi dedovi! Da li ti je deda pričao o Mojkovačkoj bici 1916. kada su Crnogorci, braneći bježaniju srpske vojske ka Albaniji i Grčkoj, izginuli do posljednjeg! A vi ste nam se "zahvalili" 1918. E, evo vam se sve vraća danas. Noć kada su goreli Zviceri (pitaj dedu o čemu se ovdje radi) vatrom je osvijetlila put Crnogoraca ka slobodi koju smo dočekali 2006. A vas očekuje noć (mrak). I sjašite više od Crne Gore!

Andjela

Samo se vi povlacite a on sa svima tlaci!

58SINDON

Markovic nije pravi Crnogorac, on je drugaciji covjek on je drugi politicar. On nije borac za Crnu Goru i CPC. Nije zanimao CPC, on je corsav. Tko je pravi crnogorski predsjenik pravi Crnogorac za Crnu Goru i CPC isto kao crnogorski premijer. Voleo bih budu Ranko Krivokuca ili Andrija Popovic

Ranko šef

@58SINDON Preziva se Krivokapic ali slazem se sa vama , on je jedini imao petlje da se suprodstavi Milosevicu a da mu kaze da je diktator u vremenu kad su četnici harali.

Andjela

Gorim dusom i srcem za voljenu CRNOGORSKU CRNU GORU ! Ostacu doma! Nikada vise glas DPS! Crna Gora nije ni Djukanovic ni Markovic,sto cemo ostaviti u nasledstvo djeci!

slobo

Glavari, nemate pravo na izdaju i prevaru. Ne smijete Crnu Goru predavam fašistima !

Tito

Kakvo odlaganje??? Narod hoce da vidi odlucnost Crne Gore u unistenju velikosavskog nacionalizma! Sta odlaganje???

Labud Dabanović

Kad se sabere sve ovo što čine vođe i popovi Srba otrcana srpstva po uputima iz Srbije po našoj držav-lako je viđet da ih štiti predśedništvo crnogorske vlade i države.Pa da radite svoj posao te vođe i popuvi bi bili u pritvore da čekaju presude a osuđeni u zatvore.Evo kao da vas je Srbija birala

primjena_Zakona_odmah

Ja se bojim da vi, mislim, svi vi, ne izdate nas Crnogorce tako što odlažete primjenu Zakona: mi da vas podržimo na glasanju, a vi da ne primijenite Zakon. Prema tome, to "odlaganje" nije bilo potrebno jer će oni (SPC i četnici) nastaviti po svome. Date su im šanse za sud - nijesu htjeli, no mućkaju