22 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

16° / 10°

Nedjelja

05.05.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

MCP SPC: Uprava policije ugrozila bezbjednost građana

Izvor: mitropolija.com

Autor: Antena M

  • viber

Dom

Neka se sprdaju sa državom ovi sektasi. Kad nema države da im stane za vrat. Ocete li da se počnu Crnogorci organizovati u sprijecavanju ove bagre da nam zatre sve što su vjekovima stvarali naši pretci? Ako se ovo nastavi ja ne vidim drugi način nego da izadjemo na ulice.

CG1

Ej izlapljeli, zamjena teza, vi ugrožavate i zdravlje i narod o kojem se tobože brinete. Vi se brinete samo za svoj novčanik, prodane duše, piiii gadovi!!!!!

HNovi

Gospodo iz MCP/SPC, prijavili ste protestne setnje- ali da li ste dobili odobrenje?? S obzirom da ne postujete zakone i propise i ne ispostujete uslove pod kojim su ti protesti odobreni, vjerujem da odobrenje niste ni dobili. Niko nema pravo da ugrozava javno zdravlje .

Miljan

Pa moze li ovo ljudi,pa oni su cak i sebe prevazisli. Dno dna.

Podrumar

samo neka litijaju, pa kad pocnu da padaju ka muve bice dje je Mugosa, dje je Begic, dje je Erakovic, dje je IJZ... ili ce oni kod brata Vučka, ako ih pusti preko grane

Mia

Na svakom snimku im skandiraju "ustaše, ustaše" a sad bi da ih "ustaše" čuvaju. Najbolja odluka policije a trebalo bi svi da ignorišemo ovu grupaciju, ionako su već skalali.