16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Amfilohije i tajna crnogorskog začeća

Izvor: Kult

Autor: Antena M

  • viber

Đoko Orlandić

Paradigma ovog teksta, Carević bi juče gost na TV Nova S. Najbogatiji u CG reče da su Srbi ugroženi. Potvrda te teze je njemu Ustav. Baćo je mazaču za 2 minuta objasnio suštinu najvećeg akta. Predade Boku Srbiji. Ako sjdene na kafu sa hirugom, sjutra će da operiše srce.

Armin

Maestralno. Čas istorije, logike i estetike.

O Lima

Bravo Darko, kao i uvijek sjajan tekst, sve istina, pravo u centar!

Komšija

Odličan tekst, mada za moj ukus previše puta upotrijebljen termin STADO a nijednom pastir ili ČOBAN na crnogoskom.Kad spominješ Ćosića (tatu od srBsku naciju)prigodno bi se bilo prisetiti kako je lepo besedio o LAŽI U SRBA....lažemo od vajkada i prilično nam lepo ide!

Državljanstvo mjera broja

Ako smo građanska država ili država građana na popisu uvažiti samo podatak tj broj državljanina. Ośećaje neka svi ostave doma. Ko zna ko je znaće i čemu stremi. Više ćemo se poštovati! Evo i spc jutros zove Građane u crkvu. Građani u građanskoj državi CG!

Laki

"Ubica srpskih istoričara" u Živoj istini je i jedan od Top 10 kolumnista u reguonu. Ovaj tekst je škola pisanja. Ko zna novinarstvo ne moze mu to promaci.

Milos

Tekst kao lijek, nažalost, ne djeluje na pastira i stado, jer ga ispljunu sa kletvama... Srećom stado se urušava samo od sebe uz očajnički pokušaj pastira da to spriječi! Ipak se u CG zna ko su lovćenski vukovi, a ko ovce!

Mihailo

@Milos Bravo Milose; Ima nas mnogo vise no li misle; g din Darko je u svemu NAJ!

Mihailo

Bravo Milose, ima nas mnogo vise no njih. Darko je NAJ

Milos

Hvala! Mi Crnogorci nikad više ne smijemo dozvoliti da nas podijele. Vlast je prolazna, ali CG mora biti vječna, ali crnogorska! Ne samo Petrovićevska, već i Balšićevska, Vojislavljevićevska i Crnojevićevska!

Niksicanin

Bravo Darko, sazet i dobro obradjen tekst. Cestitam. Nazalost mi smo u jako velikom deficitu profesionalnog novinarstva. Vi ste u svom poslu neprikosnoveni. Hvala ti sto posojis i hvala ti sto si osnovao ovaj portal, gdje mozemo da se informisemo o stvarnoj situacijibgdje smo, a ujedno se edukujemo.

Rodoljub

Bravo Darko Komito ovoga vremena!!!

VILA CRNOGORSKA

Misao za desetku. Sve je ovo ŽIVA ISTINA. Veliki pozdrav i podrška za gospodina Darka. Nastavite,samo nastavite........