10 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Na spiskove razdvojs’!

Autor: Antena M

  • viber

HN

Ovi potpisnici su inače glasači srpskih i svetosavskih partija, samo što su sad na viđelo! Ovo mu dođe javno glasanje prije izbora!

Vm

@HN U prvom redu snaha Josnikija, inače iz Knina, istina došla 7-8 godina ptije rata u Hrvatakoj.Sve govori o spontanom okupljanju za odbranu crnogorskih svetinja od Crnogoraca.

bajo

Dosla , udala se , izrodila djecu ,zaposlila , radila ,dobila specijalizaciju ,cekalo je radno mjesto , stan , nacelnica . Nikada je niko nije mrko pogledao niti rekao ruznu rijec . Ona bila korektan ljekar. I.... kad joj stigne naredjenje iz centrale na sve se to p..... , i iz nje izadje Šešelj . Ali na tim soiskovkma su desetine takvih . I sto im je drzava Crna Gora vise izlszila u susret njihova mržnja je rasla . Sad je eksplodirala .

!!!

Vijesti su najvece informativno zlo u CG.Huskaju,lazu,izmisljaju...Oni su glavni katalizator svega ovoga zla sto je snaslo CG.Na srecu,mnogo nas je vise pa cemo se odbraniti.Kolumna o Djokovicu,dovoljno,izmedju ostalog.Najmanje zlo a najvise govori o njima.

Tek tako

To je Crna Gora, dosta njih čeka rasplet pa da preleti na drugu stranu.

CG1

Svaka čast na tekstu gospodine Grinevski. Okupili se neprijatelji naše CG, i ptičice na grani znaju da se okupila sva ološ, lešinari koji kidišu nebi li posrbili, podveli našu CG pod serbiju, e neće moći. Mi čekamo, spremni da branimo i odbranimo svoju Državu!!!!! Koliko maloumnika na jednom mjestu. E VIVA, E VIVA MONTENEGRO!!!!!

mirjana

Kad ih pogledaš na ovoj slici, prosto te tuga uhvati. I nije čudo što onaj desno u majici drži ikonu. Mora da mu je ona lijek za sve?

Rajko

sve ziva istina a posebno ovo sto se mnogi kurvaju. Ovo je nesto sto nanovo razara drustvo a prijeti i da postane mnogo gore. Ovo je pokusaj konacnog otimanja Crne Gore i svega crnogorskog.

Finger

Nijesu problem ovi potpisnici...problrm je što su elementarni logiku i vezu sa životom izgubili.Za CG je dobro što se deklarišu...za CG je odlično što se potpisuju...moraćemo napraviti diferencijaciju...i da vidimo kome sve država daje posao dok ima dosta istinskoh patriota koji kubure sa radnim mjestom dostojnog čovjeka.Ja nikad nebih potcijenio tržište rada,i ovima bih se zahvalio na "pregalačkom radu".Svima do potonjeg.Biće CG i bolja i

O Lima

A Vijesti objavljeju bas svasta, svakakve jade, recimo da neki u Niksicu godisnjicu braka proslavljaju na Setnjama za rusenje Crne Gore ili bolje receno na balu vampira. Beogradski pasaluk ce na kraju dobiti, jer zlo ciniti, a dobru se nadati, nije moguce.

Lustica

Tako je sve je jasno, kad se saberu sve njihove pristalice to je broj manji od 20% broja stanovnika Crne Gore tako da manjina nece terorisati vecinu. Isto su pokusali i u Hrvatskoj i U Busni i Hercegovini i na Kosovu, svudje su prosli kao veliki gubitnici. Crne Gora je tvrd orah ima da se iznenade.

europeac

@Lustica Otvori im oči, biće su zaboravili to, pa im ti napomenu, svaka čast. Ništa nisu naučili, njima se ne može pomoći. Neka im je Đedo- Risto na pomoći, a mrka im je kapa. Neka nam je vječna Crna Gora

What Litian doctors want

Njima nije bitna država koja im je plaćala školovanja, specijalizuacije, dala radna mjesta, ne vole oni kad je demokratija i kad su u Crnoj Gori svi ravnopravni. Zaludu pare i status , oni vole da su Muslimani Albanci Hrvati itd građani drugoga reda, ne vole da ih vide kao direktore i ministre,To je