24 °

max 24 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

24° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 15°

Četvrtak

02.05.

16° / 14°

Petak

03.05.

17° / 10°

Subota

04.05.

21° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Britanska ambasadorka u CG zaprepaštena ponašanjem građanina u Podgorici

Autor: Antena M

  • viber

hm

Postovana ambasadorko, nazalost, dosli ste u drzavi u kojoj 1/3 stanovnistva ne voli i ne postuje svoju zemlju. Zemlju u kojoj su napravili prve korake, dobili djecu, zdravstveno osiguranje, skolovanje, diplomu, posao, porodicu... Srecom, mozete naici i na drugu polovinu koja je totalno drugacija od gore navedene. Tople, prijatne i normalne ljude koji bi vam pomogli u bilo kojem trenutku i koji se na svu srecu, razlikuju od navedenih...

BalcanCritic

@hm Postovani hm. Tako uljudan komentar sa toliko mrznje za svoje sugradjane (kakvi su takvi su oni su VASI sugradjani). Mozda da malo pogledate te svoje sugradjane, da obratite paznju sta je njihov problem, sta im to smeta. Takvim komentarima kakav je Vas, necte dobiti, nista.

Božidar

@hm za tu 1/3 predstavnici zapadne demokratije imaju puno razumijevanja, a za ovu bolju i ljepšu polovinu imaje puno zahtjeva za demokratizaciju. E, sad bi svima ambasadorima treba po jedan pripadnik ugrožene manjine da se dobro nakašlje dako ih osvijeste

Vucedolac

Kao prognanik iz Bosne imam najbolja i najljepsa iskustva sa Niksicanima. Pomogli su mi da dobijem dokumente i ostvarim dalje ono sto sam ostvario. To se ne zaboravlja. Pozdrav Crnogorcima iz Beca!

Sojo

... to nisu Crnogorci, to su litijaši..... na sve su te fukare spremne...!

Lovćenac

@Sojo Sojo smiri loptu. Ne optuzuj na pamet. Nije ljucki.

CG u srcu

To je Ristova CG koja je porazena na svim izborima od 1996. g. na ovamo ali ima tu zaprepascujucu vitalnost koja nam ne da mira i prosperiteta.

Nikanor

Taj sto je kusljao put Vas, ambasadorko, od one je fele koju upravo Vi i Vase kolege zdusno podrzavate. Nadam se, prije svega zbog dame iz IJZ, da je bio negativan.

Sunčica

@Nikanor U pravu ste... podržavaju ih, finansiraju... I onda se čude i zgražavaju...

Sreto

Uvazena gispodjice, taj covjek pripada onom na srecu manjem dijelu CG kojo demokratiju zloupotrebljava eto o na taj nacin kojem ste svjedocili ali i na mnogo gore nacine ali uvijek prltiv naroda i drzave u kojoj zive.

eu

Postovana Ekselencijo, razmislite koje društvo podržavate. Ili ćemo u evropsko društvo ili uz "pamet" sveštenstva u srednji vijek... Vjerujemo iskreno u Vas

GRAĐANSKI

100% sam ubijeđen i tvrdim da je "gospodin" u pitanju Ristov litijaš i molebanist.

Bobo1969

@GRAĐANSKI Ma,joook.Gdje bi oni?Kulturni ljudi,bolan.

Cetinje Dedinje

@GRAĐANSKI 100 % sam ubijeđen da to nije "Litijaš". Oni su vjernici I oni to nerade. Oni su kulturni.

Ljubica

Za razliku od tebe većina litijasa zna pravopis