17 °

max 17 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

17° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Sukobi na srpskoj desnici

Autor: Antena M

  • viber

Denver

"Grigorijeva uredna brada i zaista djeluje urednije od onih koje se viore na balkanskim vjetrovima." Ovo je najbolji kolumnista Antene M, a što se mene tiče i crnogorske medijske scene. Mudro je odabrao da piše pod pseudonimom, jer kod nas niko nije sposoban da gleda na stav kroz stav, a ne kroz ličnost koja ga iznosi. Sjajan!

maximus

Pripremali su i prizivali sukobe u Crnoj Gori, a evo kako se vraća beogradskim nacional-šovinistima! Biće zanimljivo koje će saopštenje dati arhiepiskop Beogradski i Mitroplit Srbije g. Irinej!?

InSight

Zlo i zločini koji su sijani iz Srbije po Bosni,Hrvatskoj,Kosovu i koji sada prijete CG vraćaju se punom snagom tamo odakle su stvoreni. Nadam se da će u Srbiji jednog dana pobijediti "normalna svijest" i da će shvatiti koliko su zla počinili drugima.

Miloš

Bravo za ovu analizu događaja! Posljednji pasus je najbolji. Još je prije 3 mjeseca analitičar Vukadinović, ali ne samo on, prognozirao prelivanje "litija", kao bumerang, na gradove u Srbiji! Udarilo ih sa svih strana: Bijes naroda, SPC, KOSOVO, posljedice lažiranja informacija o COVID-1918,.. Šta su to Bogu zgriješili!? Možda-NOĆ KADA SU GORELI ZVICERI...

gost

"... ali se već sada nazire da Vučića neće nagrditi i ugroziti nacional-šovinizam njegove politike (...) već krajnje neodgovorni, gotovo sumanuti odnos prema pandemiji." Nazalost, i ovi protesti pokazuju da u Srbiji nema gradjanske, evropske svijesti, da nijesu spremni da se uhvate u kostac s nacio