6 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Razulareni Amfilohijev šegrt i njegove "istine"

Autor: Antena M

  • viber

Onomadne

Filolog se isprda s poznavanjem prava i načinom zaključivanja onoga frustrova od "advokata". Pred prostotom taj tobože stručnjak sad može da se šepuri samo skupim odijelima i brojanicama.

dejan

Ovo je izvorni primjer cjelovitog crnogorskog odgovra za sve one sveznajuce umisljene intelektualne velicine. Ovo je primjer danasnjeg crnogorskog vremena kako se i bez sablje umisljene zadrigle sveznalice sjedaju na mjesto koje im pripada....Hvala vam istinski uvazeni gospodine Nikcevicu.

Djavolji advokat

E moj advokate, kad ga brani, što ga ne odbrani. U ovoj polemici uporno i samo pokazuješ da ni pravu ni polemici nijesi vičan. Malo znanja, a velika ambicija. Profesor od tebe i tvoje pretke braniti mora. Zastiđe od advokata.

Crnogorka

Advokati i pravnici su nekada važili za intelektualnu elitu, ali ne znamo šta se sa ovim desilo. U Crnoj Gori običnu kažu: "Pametniji si kad ćutiš".

Mirna

Uznio se Velibor, raspisalo se malogradjansko piskaralo, sa onim naglasenim prostackim samopouzdanjem, kakvo imaju samo oni ogranicenih intelektualnih kapaciteta. Ali naletio na prof Nikcevica, haha, unaprijed izgubio bitku.

Crnogorski Betoven

Marković je na jedan primitivan i uličarski način napao mladu advokaticu Razić, koja je bila u pravu u polemici sa njom. Marković pogrešno tvrdi da se tzv.blanketna norma krivičnog zakona mora popunjvatai isključivo zakonom ili aktom zakonske snage.To je elementrano nepoznavanja stvari.

Krsto

Velibor Markovic je gledo film djavolji advokat pa pomislio da je i on nekakav pravnik.Crni Veljo pa ti kod Amfilohija mozes biti samo djavolji segrt..A sto se Veljine pameti tice-nije njegova glava za dvije noge.Trebao mu je Bog dati barem cetiri.A i rogove,da se moze tuci s govedima