12 °

max 21 ° / min 8 °

Subota

31.10.

21° / 8°

Nedjelja

01.11.

21° / 9°

Ponedjeljak

02.11.

20° / 8°

Utorak

03.11.

21° / 10°

Srijeda

04.11.

21° / 10°

Četvrtak

05.11.

22° / 11°

Petak

06.11.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Berane - fašizam na zidu, fašizam u glavi

Autor: Antena M


Dejan V.

Sve cestitke prof Dosljak za analiticki i jasni prikaz vremena i prostora u kom su se ponovo izrodile sile mraka i zla xx vijeka.Ostaje nam uvjerenje da ce i ovoga puta danasnja Crna Gora znati i moci izac na kraj sa ovim naraslim zlom. Da je vjecna Crna Gora !

esko

Ni kraćeg ni hiruški precizna diagnoza fašizma i prikaz glolobalg i lokalnih politika borbe protiv fašizma.Svaka čas gospodine Došljak. S poštovanjem

Miloš

SMRT FAŠIZMU SLOBODA CRNOGORCIMA!

Joko

Zašto ćute intelektualci iz Vasojevića ? Đe je glumac Vlahović ? Đe su ostali . Tačno da je tamo mnogo četnika zlikovaca. U to vrijeme su se javljali slavni pisci Lalić, Zogović. Danas svi ćute kao da je zlo u modi. I Kuči su masovno u izdaju , pale crnogorske a crtaju, okupatorske srpske.

joko

Joko nastavlja. Svi viđeniji Kuči bili su za suverenu. Sada su glasniji potomci četnika. Sada su njihovi idoli ratni zločinci: Draža, Mladić, Karadžić. Sramota !

Podgoričanin

Poznavajući Draška Došljaka,moram reći da je ovim kratkim tekstom pogodio "metu u centar".Neki nikada iz glava nijesu istisnuli četničko-fašističke ideje.Političke stranke ih ugrađuju u svoje programe i za širenje istih imaju na terenu svoje "radnike" zadužene za prljavi posao.