15 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 12°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

NATO vladika?

Autor: Antena M

  • viber

Ikonoklast

Lagati sa dobrom memorijom može biti uspješno. Ali oni koji imaju lošu memoriju zaborave lako i lako se uhvate u lažima i zato - naš Amfi sada hvali NATO.

записано је .....

Правила Светих Апостола Правило 6 Епископ или презвитер, или ђакон нека не узимље на себе световних послова; иначе нека се свргне. (Ап 20,81,83; 4. вас 3,7; 7. вас 10; Картаг 16; Прводр 11)

tačno

@записано је ..... Svrgnite ga onda. Ionako je zapisan kao izdajnik u istoriji, kako će završiti je manje bitno.

Ctrl

@записано је ..... Tako je.A sa druge strane Sveti Jovan Zlatousti je rekao:Svaki episkop(vladika) je duzan da se povinuje vlasti svoje drzave.I jedna od crkvenih zapovijesti glasi,molite se za one koji su na vlasti.E sada da li ovo uopste postuju Amfilohije i sl,i kako,to je vec druga prica.

Ksenija Nikšić

@записано је ..... A ko će svrgnuti Amfilohija? Ko? Kad je on PR Svetog Vasilija Ostroškog hahahahaha

Anonimous

Svojim ušima čuo "A šta je Crna Gora nego čmičak na zadnjici tom NATO-u". Pošto sam bio sa djecom, samo sam se okrenuo i otišao. Više ne dolazim na službe u hram. Siguran sam da Bog razumije.

Ratko

@Anonimous Naravno da te razumije! Kako će Anfilokije ihaći pred Bogom poslije sbega što je rekao.

Podrumar

zaladio nam je Risto tačno će poći sa trona ká sto je i došao

nemanja B.

A ko su ti popovi? Gomila nezasitih parazita sto prisvajaju boga, od ljudi ga otimaju. Ko su popovi ovakvi, ovi danasnji sto voze djipove grade stanove i hotele prijete narodima, sire mrznju siju razdor i lazu. Boga se necu odrec, on je moj jer vjerujem u njega i njegovu pravdu a popovi klika prevarantska sto su boga privatizovali za mene ovakvi kakvi su ne postoje.

Eagles

@nemanja B. Ima li Zapovijesti o koju se nijesu ogrijesili?-NEMA! Moji nijesu, a pravoslavac sam-cetnicke ne priznajem.S njima NIKAD... a ima nas

StopKleroFasizmu

@nemanja B. U pravu si, ogromna vecina su klerofasisticki paraziti koji zaglupjuju i zaludjuju narod pod plastom pravoslavlja koje oni absolutno zloupotrebljavaju. Nemam nista protiv bilo koje normalne crkve ali ova nazovi "crkva" je izvor zla na Balkanu.

Joe

Zna Risto kome se obratiti. Drži li britanski parliament i BBC već 41 godinu klerofašističku vladu u IRANU. Risto jeli!!!! Ristu je teže palo odlazak DPS koji ga je zdušno donirao nego radost pobjede opozicije koja će mu tražit porez i registraciju.

Ratko

@Joe Ako to nova vlast(registraciju i porez) bude tražila od Rista imaće veliko plus. Ja ih ne održsvam.