12 °

max 24 ° / min 12 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 12°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

18° / 9°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Picula: Ruski uticaj će biti prisutan, ali ne može nadvladati uticaj Zapada

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

Realista

Kasno ti je sad pametovat, Evropa je izgubila ovu bitku i to naveliko. Nemate vi poima koliko je jaka ruska mašinerija sa preko 800 popova u Crnoj Gori takvu obavještajnu službu ni KGB nema. E moj Picula opet ste nas prodali zarad nekih sitnih interesa evropskih, obrukala se Evropa opet pred Bogom.

Luštica

Jeste krivica je Brisela jer niste podrzali zakon o slobodi vjeroispovjewti nego ste kao stidna mlada gledali preko ograde kao da nije vas posao. Sad ce Crnogorci ostati bez crkava i hramova koje su naši prađedo i gradili. Neka vas je stid dovjeka. Džaba sad perete ruke svi znaju sto je istina.

HNovi

Drugim rijecima, na vama je Crnogorci da se borite za vasu crkvu, vase istorijsko i kultirno naslijedje, vas indetitet. Za Brisel je svejedno je li ovo srpska, crnogorska ili gradjanska drzava, sve dok je poslusna. I zaista na nama je!

Istina

Niste reagovali pored toliko očiglednog mijesanja Srbije u izbore suverene države, da se to desilo bilo đe u Evropi reagovali bi, a ovako ste nas po ko zna koji put ostavili na milost i nemilost bez pomoci. Evropa je nas Crnogorce opet duboko razočarala! amo da znate bez nas ste okrnjeni patrnjak.

Srbija ruska pudlica

Neće mirovat ni domaći rusofili i posrbice

rusofili i u medijima

U Vestima, unuk rusuje kao deda.