10 °

max 12 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Joković ne vidi problem u osveštavanju Opštine: Carević je vjernik, a vjernici osveštavaju svoje prostorije

Izvor: Mina

Autor: Antena M

  • viber

Naroz

Neko treba Careviću da objasni kako opština nije plijen, kako to nije njegovo vlasništvo, kako ne smije da ga koristi u privatne svrhe, da mu pojasne da je ono domaćin i domaćinski samo predizorni slogan, da ne shvata to bukvalno; nego da mora poštovati zakone ove države. Znam da je prilično teško.

Haris

Točno tako - svoje prostorije, a opština nije njegova prostorija, kući svojoj neka radi što hoće, sada neću ući ni blizu opštine, a ni slučajno nemojte ništa da mi šaljete iz opštine, tipa rješenje za porez jer ga neću ni uzeti niti platiti srpskoj sekti u CG!

Marko nk

Pa nije Joko opština privatno vlasništvo Bata Carevića , nego zajedničko mjesto za administrativnu službu usluga za sve građane Budve ! Neka svako kući radi šta hoće i osveštava svaki dan ako hoće ! Ali kaditi opštinu je diskriminacija moj Joko !

Milan

Carevici, moracete da poniste svestanje i kadjenje, a kako - ne znam. U suprotnom cete biti tuzeni za vjersku diskriminaciju.

Snjeg

Ako ne vidis problem ond je snp u velikom problemu.Opstina nije njegova .To moze da radi samo u prostorijama koje su njegovo vlasnistvo.

Nikola

E moj Jokoviću! Kažeš carević je vjernik pa zato osvještava svoje prostorije, to bi bilo u redu da osvještava baš svoje prostorije svoje kuće firme lokala itd, ali zgrada opštine budva nije u njegovom vlasništvu nego svih gradjana. Zato je van pameti to sto je uradjeno ali izgleda da i mi sada imam svog Ajatolaha kao Iran.

Vn

@Nikola Sad neka dovedu katolici svog, a muslimani svog vjerskog predstavnika da obave obred.Možda bi njima i dozvolili demonizaciju, ali Crnogorcima sigurno ne bi.

Neko1966

Ako ne vidis (a vidis,jer svi vi sve vidite i znate,ali imate sveti cipj), mi vidimo.Ne sumnjaj u to da cemo se oduprijeti ovom ludilo i da cemo stvaranje srpskog sveta baciti na noge

Neko1966

Tvoja (trenutno) pobjednicka grupacija sve vidi i zna,ali i mi sve kapiramo i porucujemo da cemo uraditi sve da projekat stvaranja srpskog sveta bacimo na koljena.

Patria

Znači Joko i ti ćeš tako u svojoj opštini? Blago nama, "srednji vijek"!

Vesna kiss

Sto pricate! Carevic i svi vjernici neka osvjestavaju svoje kuce,svoje privatne poslovne prostore,a SO Budva je drzavni prostor,a drzava CG sekularna drzava.Drugo,surovanje sa Amfilohije je nedopustivo imajuci u vidu njegovu ulogu devedesetih godina!