13 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Odbrana vjerskih osjećanja: Na lomaču sa bezbožnim srpskim klasicima!

Autor: Antena M

  • viber

Bravo!

Svaka čast ! Krenu li da pale knjige predlazem da za potpalu stave svete knjige u ime kojih misle da čine zlo koje čine. Ne ponovilio se! Smrt fašizmu!

europeac

Uh, umori me ova strahota. Ne uklapaju mi se ovakva zlodjela. Koji je smisao tih popova, i njihovih služinčad. Niđe više ovo nije moguće, da jedna sotona (HITLEROVOG STILA) uspandrče cijeli jedan narod kao od šale. Kao da su to jedva čekali, zapravo možda i jesu, ne može im se pomoći.

Ljiljana

Sjajno!!! Ovaj tekst je mnogo vise od kolumne. Bezmalo pa akademski rad. Predlazem Darku Sukovicu da sve ove briljantne tekstove koje citamo ovih dana objavi u knjigu, i napravi promociju 30.08.2021.godine. I tako svake godine - do momenta kada budemo svjedocili boljim vremenima.

Lily

Podsjetili ste me na djela koja sam nekad čitala, pokvarila su me do srži, imuna sam na svetosavlje i svetosavce. Konstantinović svakog dana, bar po pasus, kao trening za sive ćelije. U ovom klerofašističkom ludilu i okruženju, bez čitanja pravih mislilaca, puče nam pogibija...

Svekrva

Odlično! I toliko istinito da boli. Kad pomislim što ti sveštenici sve izgovore, a nikad na sud ne završe, a ljudi koji istinu izgovore završe zbog "vrijeđanja vjerskih ośećanja", ne pomislim da se sudije boje boga, no da su fašisti iz 1 u 1! Došla je i Crna Gora u fašističke ruke! Ali ne damo je!

Vesna kiss

BRAVO za tekst, a i sve prethodne tekstove koje smo mogli da procitamo! BRAVO za autora. Ovakvi intelektualci su nam kao hljeb nasusni! Kamo srece da ovo zele da procitaju i oni kojima je SPC isprala mozgove, a duse ispunila strahom od izrecenih proklestava!