8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

BS neće u Krivokapićevu vladu: Podržavaćemo sve reformske procese

Autor: Antena M

  • viber

Komita

Iskreno sam ovo i očekivao, takođe bih volio da se na sljedjećem popisu stanovništva ljudi islamske vjeroispovjesti pišu kao Crnogorci nadam se da me niko neće svatiti pogrešno. Ali svi smo mi Crnogorci bili pravoslavci, muslimani ili katolici i što je najbitnije postoji uzajamno poštovanje između nas što se stvarno vidi i u godina koje predstoje ići će to još na bolje, kod nas je tek počela da se budi nacionalna svijest a da se uvažavaju razlike u sklopu jednog naroda

Crnogorka

@Komita Da, na tome treba poraditi, jer će jedino tako biti više Crnogoraca nego Srba na popisu. Jedino tako ćemo sačuvati Crnu Goru.

Posmatrac

@Crnogorka Popis treba odloziti!

europeac

@Komita Prijatelju TVOJA IDEJA ZA UPIS JE EXTRA, ali nije mi poznato dali se to sukobljava sa zakonskim i ličnim interesima, muslimana, katolika, židova, roma, srba i drugih. Da se svi izjasnimo kao CRNOGORCI koji je osjećaju kao svoju domovinu, to bi bila 100% pobjeda nad srbaljima VJEČNA JE CG

Jelena

Bravo poštujete žrtve , zloglasnih srbskih koljaca .Sa vama svuda ,sa srbima nidje.

Crni

Svaka cast dragi sugradjani,vidi se da je Crna Gora i vasa domovina,svima nama je Crna Gora na srcu,ali ne ide se sa veljesrbima nidje,a svaka cast pravim srbima koji postuju i vole Crnu Goru.

europeac

Husoviću, svaka čast za odluku. Imao sam u Vas povjerenja. Još jednom čestitam na ispravnoj odluci. neka se ugledaju i ostali u Vas. ZAŠTO POMAGATI UBICI CRNE GORE. NEKA JE VJEČNA CRNA GORA

Niksicanin

@europeac U potpunosti se slažem sa vama. Postovanje i velika zahvalnost Bošnjacima koji su uz sve to što su preživjeli i doživjeli, zajedno uz nas Crnogorce ostali nepokolebljive patriote. Hvala vam braćo Bošnjaci. Zajedno ćemo pobijediti ovu pošast koja nas je snašla. Vole vas braća Crnogorci.

CG1

Svaka čast Bošnjacima, Ne sa neprijateljima, pokušavaju da Vas iskoriste, ne zovu Vas što Vas vole, znamo kako oni vole sve ne srbe!

Crni

Bosnjacima Muslimanima je domovina CG.I shodno tome je i vole iskreno.I ajde svima da ovo bude prekretnica da se ne ide sa veljesrbima i na narednim izborima da pobijedi nasa lijepa Cg.

dragan

Uvijek ste imali ispravan odnos prema pema svimm dešavajima u Crnoj Gori.Svako vrijeme je potvrdilo ispravnost vaših odluka.Svako dobro!!!!

B1

Bravo Bosnjaci, ne sa negatorima Crne Gore. Svaka cast gdine Husovicu na svemu sto ste rekli. DA JE VJECNA CRNA GORA!

RJ

Ovakav principijelan stav, gotovo jednoglasno iskazan na Glavnom odboru stranke, znači da su prepoznali prevarantsku trgovinu i nepokolebljivo je odbili, iskazujući svoj odnos prema njihovoj i našoj jedinoj Crnoj Gori. Zaslužujete svo poštovanje.

midzot

Pocelo je.Ustaje Crna Gora.Sjajna vijest.Sad i Crnogorci da i mi krenemo u akciju i da sa nasom bracom zbrisemo cetnicku bolumentu sa politicke scene.Za pravo,cast i slobodu Crne Gore.

RECORD

Црногорска Слога Биће Пораз Врагу! Што би реко црногорски владика Раде - Брат је мио, ма које вјере био. Бошњаци и Муслимани достојанствено, братски и људски као и увијек кроз историју јер они другчије не знају. Живјели браћо наша!