14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Bursać: Crnogorska vojska od sebe otima svoju zemlju???

Autor: Antena M

  • viber

Ctrl

To isto dodje kao sto su donedavno Crnogorci otimali sami od sebe svoje crkve.Npr Crkvu koju je sagradio moj predak koji je,kada je to bilo potrebno branio i svojim zivotom,ja otimam od sebe samoga.Pa kada je neko spreman da povjeruje u to,taj ce povjerovati i u otimanje Sinjajevine i kojecega jos.

@@@@

Takvi smo mi Crnogorci koji od Srba otimamo svoje svetinje pa svoju zemlju pa CRKVA KOJU JE MUKOM DJED GRADIO PA ONDA NIJE MNOGO NI BRANIO JER ZA RAZLIKU OD SRBA TURCI NISU NI OTIMALI NI RUSILI CRKVE E SAD TA CRKVA PRIPADA NEKOME U BEOGRADU A JA NE ZNAM KOME.

Crnogorka

Naravno da brukaju CG. Čekaju da Nato kaže da je CG neozbiljna i da ne može ostati u takvoj organizaciji. A kada ne bi ovoliko popuštali i litijašima ne bi dobili ovo što smo dobili. Vježbu treba održati pa kome je milo ili nije milo.

kukavičluk Vojske

Što reče Bursać , nekoliko pijandura i guslača pobijediše Vojsku CG. Ovu sramotu od postanka Crma Gora nije doživjela. To što imaju podršku kvazinovinarskog smeća i rat. huškača, neka. No što se vojska kukavički povlači. Uz podršku jadova koji sebe zovu političarima.

Michel

Kad bih bio pesimista, čitajući ovaj dobri trkst, plakao bih i ridao nad sudbinom CG. Ali pokušaji da se sklepa nova vlada "eksperata" i čuvena srpska "sloga" da će se posvađati i oko čašice rakije, čini me optimistom! Zato diši duboko CG i čekaj spremno vanredne izbore!

Nikac

E vojsko Crne Gore izgubili ste KREDIBILITET kod Crnogorskog naroda,isto ste ka I prosla Vlast....kukavice do kukavica

Mićo Bogdanov

Prava bruka na anteni M.Znate li vi da je,kako među meštanima toga kraja reče Ditran Abazović,Sinjajevina ,kao najveći pašnjak na širem prostoru,hraniteljica Crne Gore,njenih turista....I nije red da tu dođe vojska i odatle otjera ono malo žitelja i starosjedilaca koje autor neprimjereno etiketira.

Bajče

To sto pricaš Mićo , jednostavno nije tačno . Sve moze da se uradi . I da vojska vjezba i izgradi putreve i dovede struju . I opet ostaje dovoljno zemlje i pasnjaka za svakog ko hoce tim da se bavi . A,95% ovih iz NVO nije ni vidjelo kravu .

nenad_mne

@Mićo Bogdanov , možeš li nam reći koliko se stoke izdiže na tih, cca 800 km2 površine?

Sol143

Ovo je poniženje Crne Gore i svih nas koji je smatramo svojom državom. Zar nam treba još sramote ? Zar ćemo stati i gledati kako nestaje ono jedino što imamo ? Da li postoji neko da nas povede da branimo SVOJU zemlju ? Ja ovo više ne mogu da gledam.

đe su generali, oficiri

Mene je sramota kao bivšeg vojnika, kao građanina ove zemlje. Da drvosječe, čobani, fašisti i primitivni litijaši ponize vojsku i državu. Niđe glas generala, oficira, vojnika. Imaju li ponosa i ljudskosti ?????

Michel

Ne daj Bože da CG pogodi kakva elementarna nepogoda (zemljotres, poplava, veliki snijeg,...), pa bi ovi što našoj vojsci podmeću "klipove" po Sinjajevini, prvi cvilili i molili vojsku za pomoć!

Marquez

@Michel Perfektno zapažanje ! NAŠA je to vojska. Ne sumnjam da ne bi znala na koju će stranu stati.

Propedeutika zla!

Ekolozi koji spališe sve "mostove tzv. pomirenja: uz sve spc i kandidatsku zdravicu su tragedija crnogorskog građanskog društva. Nije njima do ekologije, jer i ne znaju što je ,već do sijanja srpsko zla i mržnje prema svemu crnogorskom. Naša vojska nije kukavička, no odmjerena,i đe da krene na babe!