Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Crnogorski popis - novi zadatak za srpski svet

Autor: Antena M

  • viber

Sreten Vujović

Bravo doktore! Argumentovano, hrabro i nepokolebljivo! Čini mi čast što Te imam za prijatelja!

Stari nk

Nadam se cijenjeni profesore da Crnogorci ovo čitaju, iako mi se cini da su dosad čitali lažnu istoriju što su im servirati dušmani naše otadžbine, al im džaba Markusi, Rakovici Marici i ostala fukara, vazda su Crnogorci gazili kad je trebalo ovakve bubasvabe

Crnogorka

Preopširni ste profesore, ali sve u svemu je dobro.

Detaljno i tačno u sridu!

@Crnogorka ovi dragocjeni istorijsko-kulturni eseji uvaženog profesora su i prosvjetiteljski i reformatorski. Ko ih pročita, jasno mu je đe će i sa kime će! Vazda i jedino u odbranu Crne Gore! Profesore samo udrite i opširno i detaljno i jasno!

Crnogorka

@Detaljno i tačno u sridu! nijesam rekla da je loše nego da je preopširno. Ne trebaju nam ovdje romani već kratko i jasnije.

Ljubo Radović

Kao i uvijek, temeljito potkrijepljeno povijesnim činjenicama. Muški, čojski i sojski kako dolikuje uglednom prezimenu Nikčević iz crnogorske Stubice đe je vazda bilo junaka i boraca za Crnu Goru.

Crnogorac

Hvala vam na tekstu gosp. Nikčević ! Neka ste ovoj omladini a i starijim ljudima koje interesuje istina a što se tiče ovog ništa od čovjeka nijeste trebali trošiti riječi jer Cetinjani da znaju ko im je bio poslednji preśednig Opštine tražili bi da se razdoblje od ( činimi se 1986 ) do 1989 / 90 god

Crnogorac

Da završim prvi dio teksta za Markuša poslednjeg predsj. Opštine Cetinje građani Cetinja tražite da se njegovo ime izbriše iz imenika presjednika od 1986 - 1990 i da to ostane prazni prostor da pokoljnja ne znaju da je grad heroj uzvišeno Cetinje temelj C. Gore vodio ološ četnička jovan markuš otpa

CG1

Svaka Vam čast gospodine Nikčevću! Vaši tekstovi služe i za edukaciju. Bitno je i što tražite od nas, kojma je CG jedina domovina da se probudimo, organizujemo, stanemo u odbranu njenih građanskih vrijednosti. Nadam se da je na to spremna ogromna večina nas.

Mishel Pavlov

Oseg, širinu i dubinu teksta određuje tema koja se obrađuje. Naučno-dokazni uzusi u metodološkom smislu oblikovanja određenu širinu. Ne treba se plašiti opširnosti već oskudice misli i izraza, a čini nam se da upravo kod prof. Nikčevića to ne fali. Majstor je svog stvaralačkog teksta!