24 °

max 24 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

24° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

15° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ekonomija

Bojanić: Predstavnici države nemaju niti jednu ideju koja bi mogla voditi održivoj budućnosti MA

Autor: Jelena Ćetković

  • viber

mr

Veliku istinu si rekao, sigurno je da je vaša jedina ideja da MA oburdate! Vaša jedina ideja je da da CG predate četnicima, a ovi sa njom u "srpski svet"... A onda nogu u dupe Nemanji Abazoviću i ekipi iz URE!

CG1

HAHAHAHA, eksperti! je li to moguće da oni nemaju rješenja? Oće da ugase Crnogorsku Avio Kompaniju, to može samo ludi expert, tj. onaj plaćenik da bi uključio srbijanske avione mjesto naših. Turistička destinacija bez svog Avioprevoznika, sramno. Počela je velika izdaja Crne Gore!

podgoricanon

ja nisam ekonomista, ali drzava pomaze zeljeznicu, sto ne bi pomagala i MA. pogledajte koliko taj avioprevoznik napuni indirektno kasu od turizma. izgleda da je vama cilj da je ugasite i maknete konkurenciju srpskoj kompaniji. jos i aerodrome da srbi zakupe i posrbljavanje da tece polako i sigurno

Mibo

Ovaj ministar je imao pet (pet) svojih firmi. Sve su bankrotirale sto je sam priznao kad je bio gost u emisiji na RTCG–u Ukoliko ugase MA znaju oni ko ce od toga imati najvecu korist i od koga cemo biti zavisni!

Ertio

Ne postoji avio kompanija u svijetu koja nema probleme zbog ove situacije sa korona virusom. Ovima je izgleda jedini cilj da ugaze ME, a tek onda slijedi sunovrat i turizma i crnogorske ekonomije. Cemu onda objasnjavate ovu propagandu i tviteranje po cijeli dan?