21 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

16° / 10°

Nedjelja

05.05.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Svijet

Kongres potvrdio: Džo Bajden je pobjednik izbora, Tramp priznao poraz

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

Chedo

Čestitke Američkim građanima koji su prepoznali fašizam i onemogućili dalju eskalaciju istog. Moramo se i mi boriti i izboriti sa nadolazećim fašizmom koji je dobrim dijelom podržan od trampa i putina

Krenuli ste

@Chedo Bili ste krenuli kada se usvajao zakon da rusite legitivnu vlast izabranu kao ovi sto ih zoves fasizmom u ameriku isto ste htjeli i vi to da uradite u vladi ali pravna drzava tek stupa na snagu.

Branka

@Krenuli ste Laž je srpski nacionalni interes. A posrbice lažu da bi ih Srbi prihvatili a posrbice će za Srbe ostati uvijek izdajnici i nikad ih neće priznati za Srbe.

Na srecu

@Branka Branka na vasu zalost a na nasu srecu u manjini ste nista promijeniti na silu nemozete Berane bi vas isprasilo za 15 min a kamoli ostala vecina nemoj te se koprcati za bolje vase kazem.ZIVJELA CRNA GORA.

Branka

@Na srecu ovo što pišeš je samo u tvojoj poremećenoj mašti. Ni ja ni ostali Crnogorci se ne koprcamo. Koprcanje je vaš oblik ponašanja i postojanja.Što se te "sile" iz Berana tiče vazda imam toliko u kuću da ih dočekam a i kao žena snage da se od njih odbranim.

bajo

Nijesmo manjina vec ubjedljiva vecina . Da nije bilo ubačenog i kupljenog kikireza koji je slagao sve sto je obecao i uveo nam četnički fašizam u vlast bili biste kao poslije Neretve . A i bicete brzo jer gradjani vec uvidjaju ko ste i sta ste . Podoljubi i izdajice svoje zemlje . Zadnja sorta . ps . I ne prijeti , niko se odje nikog ne boji . Ako nastaviti prifalice vam traktora . Nece vam pomoci ni Rusi ni Srbi ni domaci spijuni.

nenad_mne

@Krenuli ste , kako li to iskonstruisa, kako li nađe sličnost sa nama, valjda su to vaši idoli i vaš način ponašanja?

Džoma Dipl

@Krenuli ste - čitam ovaj infantilni komentar i smiješim se. Ovakvi su Ristovi aktivisti, Serbwalkeri, neznaveni, inatni i mržnjom zadojeni. Naučili da je važno nešto reći bez obzira na suštinu... Četniština...

Rajan

@Krenuli ste Rušilačko i primitivno ponašanje poput ovog u amrričkom Kongresu gledali smo decembra '19. u Skupštini CG i čuli fašističke poruke i pozive na oružje od strane DF-a. Sad isto rade ali s pozicija vlasti i uz pomoć izdajničke URE. Ali neće moći !

Tajfun

Srecno za Bajdena.Nadam se da cemo i mi u Crnoj Gori,smijeniti KLEROFASISTICKU strukturu,koja je krenula da zatire sve sto ima Crnigorski predznak a da Crnigorce pretvori u nacionalnu manjinu.

CG1

SREĆNO GOSPODINU BAJDENU! ZASIJAĆE SUNCE I IZNAD CRNE GORE! MORAMO I MI MICAT OVE FAŠISTE! PLAČE LI MEDOJEVIĆ SA NJEGOVIM APOSTOLIMA, IZDAJNICIMA, ILI ĆE SAD DA PODVIJU REP KAO I UVIJEK! PIIIIIIIII

Mtodor

Ovo Medo nece prezivljeti, jos kad bude morao polizati sve sto je rekao za Milojka - Mickay S, eto razloga za gastritis ...

RIŠNJANIN

Jeli Medojević već na aparatima ili u šoku ???

IBV

na danasnji dan i svaki dan neka Bog blagoslovi i cuva Ameriku. Amerika je pastir i cuvar mira i demokratije cijelog svijeta ukljucujuci Crnu Goru i Kosovo nase brace Albanaca. Long Live USA!!!! God Bless America !!!!

Jelena

Čestitke Gospodinu Bajdenu, da bude Mira u svijetu, preokret u Crnoj Gori, vratiti je na svom pravom proevropski putu a ne srednjovekovnom, i svetosavskom srbskom svetu.